Min vårinspiration del 1 @ 18:23:21, 2011-02-28 i "Mode & trender"



Jag har länge antecknat ner massa snygga saker jag sett som jag vill satsa på till våren och sommaren, och imorgon är det 1 Mars och jag vill då förklara att våren är här! Här får ni mitt inspirationskollage inför våren, dock fick inte allting plats (jag har ju självklart inte glömt andra viktiga saker som virkat och mocka) så räkna med flera delar.

Jag vill utmana er alla att slänga upp vad som inspirerar er inför våren på era bloggar, så vi kan inspirera varandra och se vad andra satsar på i vår. Länka gärna i kommentarerna. Se det som en lite roligare bloggutmaning! Våååååår!
Permalink

Nya räddaren i nöden @ 18:03:02, 2011-02-26 i "Personligt"



Kimonon från Topshop var verkligen så perfekt som jag hoppats att den skulle vara, det är ett sådant perfekt plagg att bara dra på sig för att piffa till jeans och linne med. Såhär springer jag iväg nu (fast med vinterskor...) för att äta Tapas, jag och min pojkvän firar 2 år idag!
Permalink

Lite som House of Harlows... @ 23:03:37, 2011-02-25 i "Shoppingtips/Inspiration"



Påminner inte dessa armband ovan från Bijoux by Us om dem från märket House of Harlow? Fast billigare. Jag skulle hursomhelst kunna tänka mig ett svart med guld, eller kanske ett orange... Finns i fyra olika färger, kostar 149 kronor styck och finns att köpa hos Nelly! Ett riktigt kap tycker jag.

>> Gå till Nelly här.
Permalink

Webshop-guiden // Campadre.com @ 10:00:00, 2011-02-25 i "Webshop-guiden"



Campadre är en sida som är totalt livsfarlig för plånboken, men då är det tur att allt som säljs på sidan säljs med upp till 70% rabatt. Campadre är nämligen en sida som samarbetar med en rad olika märken, de köper in ett gäng produkter och säljer dessa för kampanjpris under en begränsad period (de ligger ofta uppe i ett par dagar). Smycken, inredning, kläder, skor och mycket mycket mer kan du hitta här. För att shoppa på sidan behöver du bli medlem, länk finns längst ner i inlägget (det är självklart gratis!).

Vad kostar frakten?
Kostnaden beror på varans storlek och värde. För små varor som skickas som brev kostar frakten 29 kronor, för större eller mer värdefulla varor kostar frakten 69 kronor. Ingen tull.

Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden varierar lite beroende på kampanjen, oftast brukar du kunna se på kampanjen när beräknad leveranstid är. Ungefärlig leveranstid är 6-10 arbetsdagar efter kampanjens slut.

Hur får jag mitt paket?

Du får en AVI till ditt närmaste utlämningsställe.

Hur betalar jag?
Antingen med kort direkt vid ditt köp (då behöver du ett kort som stödjer internetköp) eller med faktura.

- Bli medlem på Campadre här!

P.S. Idag den 25 Februari kör Campadre en kampanj på Ray Bans, men skynda, de brukar ta slut otroligt fort! Jag kan även rekomendera att spana in Roberto Cavallis snygga klockor för halva priset och skor från Shoes by Teddy! Man kan verkligen fynda hos Campadre, men det gäller att vara snabb och kika in varje dag. Har ni fler frågor så ställ dem här!
Permalink

Cream Cornelli @ 20:53:40, 2011-02-24 i "Shoppingtips/Inspiration"




Det känns som om plånboken kommer att få lida om Topshop fortsätter att leverera såhär fina varor framöver! Min senaste besatthet är denna nyinkomna väst med fransar, jag älskar västar och jag älskar fransar så denna skulle passa mig perfekt! Jag ska försöka att låta bli men vi får väl se hur det går med det. Men är den inte fin?

- Finns att köpa här!
Permalink

Våren är påväg, hälsningar från Optimisten @ 20:15:00, 2011-02-22 i "Shoppingtips/Inspiration"




Idag hittade jag dessa shorts från Divided inne på H&M. De är helt fantastiskt söta, fina färger, fint mönster och otroligt fint fall (chiffong), bilden ovan gör dem inte alls någon rättvisa! Nu tittade jag upp dem på nätet och såg att de faktiskt bara kostar 149 kronor, vilket kap! De kanske kan vara någonting att köpa inför våren (som alldeles säkert är här närsomhelst nu)?
Permalink

Same same but different @ 17:43:00, 2011-02-22 i "Shoppingtips/Inspiration"



För er som trånat efter Mulberrys "Alexa Bag" så kommer här ännu en billigare version av väskan. Stephy Bag kommer ifrån märker Lilly Of Sweden, kostar 549 kronor och finns i fyra färger. Om det är okej eller inte att göra en väska så lik en annan kan man ju diskutera i timmar, på ett sätt tycker jag att det är helt sjukt fel men samtidigt är det en grymt bra modell på en väska och alla har ju faktiskt inte råd att spendera 10.000 på en väska, och då kan ju denna vara ett bra alternativ!

>> Väskan finns hos Nelly!
Permalink

Velvet @ 14:05:29, 2011-02-22 i "Önskelistan"



Hej! Nu skulle jag nästan våga påstå att jag är tillbaka till bloggandet, i fin sällskap utav denna sjukt fina "kofta" från Nicole Richies Winter Kate. Hon har gjort denna i flera olika färger och mönster och ovan ser ni två utav dem. Detta är ett sådant plagg som jag velat ha hur längesomhelst, och just nu finns den i Mauve färgat på rea hos Shopbop för 1652 kronor. Dock fortfarande lite över min budget just nu, men någon annan kanske vill fynda? Här kan ni även se den i gult, hur fin är inte den!?

Finns hos Shopbop!
Permalink

Fullt upp! @ 12:15:26, 2011-02-18 i "Allmänt"




Sjukt dålig uppdatering just nu, jag vet. Jag kör på en 6-dagars vecka på jobbet, alltså jobbar jag hela helgen och dessutom flyger min bästa vän in från Götlaborg idag! Vi har massa planer på kalas i helgen. Men jag ska försöka få iväg några blogginlägg ikväll efter jobbet, så kika in igen då! Puss.
Permalink

Candy dandy love @ 12:15:00, 2011-02-17 i "Skönhet"



Igår kände jag att det var dags att lacka om naglarna (det från Opi's Katy Perry kollektion höll sjukt länge!), när jag kollade igenom min nagellacks samling hittade jag ett par fina från Pieces jag inte hunnit testa. Blandannat ett bronsigt, men även detta vid namn "Candy Dandy". Jag blev inte besviken, detta tror jag kommer bli ett av de lacken jag kommer vara trogen denna sommar!

29,95 kronor betalade jag för det hos Vero Moda (eller 3 stycken för 79,95), som att hitta!
Permalink

Äntligen är den min! @ 20:09:57, 2011-02-16 i "Shoppat"



Minns ni denna "Kimono" som jag hade med i ett blogginlägg för några veckor sedan? Jag hade tänkt köpa den strax efter att jag gjort det inlägget, men då var den slut. Sedan kunde jag självklart inte släppa den, jag har gått in och kollat på Topshops hemsida nästan varje dag sen dess (haha vilken nörd jag är!), och nu finns den inne igen! YES! Ett snabbt klick på kassan och nu är den äntligen påväg hem till mig.

Dock har jag inte fått mina varor från Topshop som jag beställde förra veckan ännu (har gått 5 arbetsdagar), BU! Vill ni se hur jag tänkt matcha denna kimono kan ni göra det här. Jag har hursomhelst en känsla av att jag kommer att "bo" i denna en tid framöver!

>> Finns att köpa här!
Permalink

Oh my Mango! @ 15:00:00, 2011-02-16 i "Shoppingtips/Inspiration"




Mango är riktigt duktiga på att göra snygga smycken och accessoarer tycker jag, och särskilt under våren och sommaren. Stora statement smycken i sommarens snyggaste färger som korall och turkos, som piffar till de snygga vita sommarplaggen. De har även kollektionen "Mango touch" som består utav lite mer exklusiva accessoarer, enligt dem själva. Exklusivt eller inte, jag skulle hursomhelst gärna köpa på mig en helt ny "accessoar-garderob" därifrån inför sommaren! Ni kan klicka er in på webshopen här om ni också vill dreggla lite!
Permalink

Till den efterlängtade våren @ 10:15:00, 2011-02-16 i "Outfit inspiration"



Om jag hade vaknat idag och solen hade lyst, snön var borta, termometern stod på 20 grader och jag mirakulöst nog hade en snygg bränna, då hade jag velat ha på mig det här. Blusen hade jag slarvigt stoppat ner i jeansen, och toppat med bältet, enkelt och vårfräscht!

Blus, Gina Tricot 199 Sek ♥ Jeans, Gina Tricot 499 Sek ♥ Skärp, Asos 139 Sek ♥ Solglasögon, H&M 60 Sek ♥ Armband, BikBok 99 Sek ♥ Pumps, Forever21 20.80 Euro ♥

Nu ska jag fixa iordning mig lite och sticka iväg och jobba, ett kort men förhoppningsvis händelserikt pass! Jag har förberett ett inlägg under dagen så kika tillbaka in snart för mina smyckesfavoriter just nu!
Permalink

Punkt SE @ 21:22:52, 2011-02-15 i "Allmänt"



Hej! Ni kommer från och med nu åt min blogg via adressen annasbazaar.se, kort och gott. Bloggen ligger kvar hos Blogg.se, men adressen är lite enklare. Puss!
Permalink

Olivia Palermo för Tibi @ 14:34:15, 2011-02-15 i "Mode & trender"



Olivia Palermo frontar märket Tibis nya vårkampanj, och denna kampanj verkar innehålla en hel del godbitar inför våren. De två bilderna ovan har fått mig att bla vilja ha en liknande turkos kuvertväska, perfekt för att bryta av vårens vita, beiga och bruna toner med! Och den gula långklänningen är sjukt fint, precis en sådan vill jag ha! Ni kan se fler utav bilderna här (bildkälla).

Vad tycker ni?
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...