Bjootiful! @ 15:00:00, 2011-11-30 i "Shoppat"



Jag verkligen älskar mitt nya armband från House of Harlow! Jag har så himla länge letat efter ett smycke som verkligen känns "jag", som är enkelt och som kan bli något av ett signatursmycke som jag alltid bär. Så bara ploppade detta upp, klockrent. Behöver dock kolla om man kan lämna in det någonstans och få det lite avkortat, vad tror ni? Glider nästan över handen på mig. Men, very bjootiful! På tal om Bjooti, grattis bästa syster!

­­I'm in love with my new bracelet from House of Harlow!
Permalink

Weekday släpper ny linje @ 10:21:27, 2011-11-30 i "Mode & trender"




Är du ett fan utav svenska Weekday? Då kommer du nog jubla till nyheten om att Weekday firar sin 10-års dag med att släppa en helt ny kollektion. Kollektionen ingår i MTWTFSS Weekday och kommer att gå under namnet MTWTFSS Collection.

Första kollektionen kommer att innehålla hela 150 plagg, för både dam och herr, och fokuserar på nya versioner av tidlösa klassiker i kashmir, siden, ull och bomull. Tänk hög kvalité till bra priser. Priserna kommer att ligga mellan 500-1800 kronor och kollektionen kommer att finnas i butik i mitten av Februari 2012.

Vad tror du, kommer den bli hit eller shit?

­­Swedish brand Weekday celebrates 10 years by releasing their new line MTWTFSS Collection.
Permalink

Julklappstips 1: Till Pappa @ 06:45:00, 2011-11-30 i "Shoppingtips/Inspiration"



Tips på julklappar till Pappa? Ja ni, det verkar inte bara vara jag som tycker att han är svårast... Det är svårt att hitta julklappstips som fungerar till alla era pappor där ute, någons pappa har kanske redan hunnit bli morfar sjuttioelva gånger och älskar fågelskådning medans någon annans pappa är 42 och har fotbollskvällar med "grabbarna" varje fredag. Kvinnor har ofta intressen man kan komma billigt undan med som kläder, smycken och skor (för att generalisera lite). Min pappa älskar kameror och dyra objektiv, videoredigering och annat svindyrt. Inte konstigt att det är svårt att känna sig nöjd med hans present, kalsonger är ju tråkigt!

Här har jag plockat fram ett par tips på saker som kanske fungerar bra ihop med just din Pappas hobby, och som lätt går att göra personligt även om det inte kostar skjortan (typ vuxenlivets teckning)! Det här inlägget är löjligt långt, men detta på grund av att det innehåller mer inspiration än konkreta tips på produkter!



1. USB-minne. Älskar din Pappa allt som har med datorer att göra och drunknar i USB-minnen? Ge honom ett riktigt personligt! Du kan tex köpa "klistermärks-papper" och skriva ut foton på, och klistra på ett enkelt USB. Eller köp ett i silver och låta någon kunnig gravera in hans namn. Ha lite fantasi! Eller, så beställer du detta från USA. Du skickar in bilder på fadern din så gör de en skulptur av honom i USB-form. Coolt! Kostar ca 590 kronor. Länk: 1minime.com.

2. Personlig almanacka. Du väljer framsida samt bilder innuti. Här kan du anpassa efter pappas intressen: Barca-tema, bilder på barnen, favoritartister eller fina foton han själv tagit kanske? Du kan även köpa presentkort och låta honom göra det själv, men det känns mycket mer personligt och klockrent om du lagt ner tid på den! Kostar från 249 kronor. Länk: Tryckdig.se.

3. Presentkort på fotoframkallning. Om din pappa, som min, älskar att fotografera så skulle ju ett svindyrt objektiv till systemkameran göra honom glad. Men ja, svindyrt är det ju. Köp ett presentkort på fotoframkallning åt honom så kan hans bilder få komma ut ur datorn för en gångs skull, kanske blir det en kalender, en väggdekoration eller en mugg? Från 200 kronor. Länk: Smartphoto.se.

4. Biljetten. Vill du inte köpa "Jag är Zlatan" som resten av släkten till fotbollsgalna Pappa så kanske du kan ta med han på en fotbollsmatch istället? Har han kanske digitalbox så kan du även bjuda på en pay-per-view match och ordna fotbollskväll? Hos Ticnet hittar du garanterat en biljett till någon utav Pappas favoritlag inom någon sport eller kanske en konsert? Länk: Ticnet.se.

5. Tidningsprenumerationen. En klassiker som håller i upp till ett helt år. Välj en tidning som berör hans intressen (kanske sport, foto, fiske, trädgård?) eller kanske har han själv varit för snål för att få hem DN varje morgon? Länk: Tidningskungen.se.

Tipsa gärna om julklappar till Pappa bland kommentarerna, i år ska han slippa de där jäkla kalsongerna tycker jag!
Permalink

Blogazine v.47 2011 @ 12:23:06, 2011-11-29 i "Blogazine"



Häromdagen satt jag och klickade mig runt lite på min gamla blogg och hittade lite saker som jag tänker ta med mig hit nu. Bland annat mitt blogazine, varför har jag inte fortsatt med det?! Så, här ger jag er "premiären" utav Annas Bazaar blogazine, en slags sammanfattning varje vecka utav veckan som gått på bloggen.

21/11-2011 "Yesterday, today, tomorrow".
23/11-2011 "Webshopguiden: Romwe.com".
26/11-2011 "Shoppa trenden: Hundtand".
26/11-2011 "Saturday 7 v.47".
27/11-2011 "Today I'm wanting this II".

Har ni förslag, önskemål eller annat som rör bloggen så kommentera gärna här!
Bildkälla: Style.com.
Permalink

Marni är H&Ms nästa gästdesigner @ 11:59:52, 2011-11-29 i "Mode & trender"



Nu är nyheten släppt om vem som blir nästa designer att göra ett samarbete med H&M och det blev ingen mindre än italienska märket Marni. Marni är känt för sina mönster och tryck så du kan räkna med en kollektion i sann Marni-anda.

Marnis grundare Consuelo Castiglioni berättar att hon ville skapa en Marni-garderob med nytolkningar av deras klassiska favoriter i material och tryck som är typiska för Marni. Hon berättar även att hon älskar mönster och att hon i kollektionen har blandat mönster och färger, till exempel moderna tribalmönster med Bauhaus-inspirerad grafik.

Kollektionen som lanseras i mars 2012 kommer att innehålla kläder, smycken, skor, väskor och sjalar. Vad tror ni om samarbetet? Jag personligen som en stor mönster-älskare tror att detta kan bli klockrent!
Källa: CHIC.
Permalink

Textured @ 12:48:26, 2011-11-28 i "Shoppat"



Här är mina nya byxor som jag inhandlade i helgen då lönen anlänt! Hur coola är dem inte!? Hittade dem lite otippat på Kappahl och fastnade direkt. Väldigt stretchiga och sköna, dock liiite stora nedtill i benen då Kappahls storlekar ofta är lite "större" (jag tog 34 på dem men jag är minimal). De får mig att tänka på dessa byxor som tuffa lilla Chloe Moretz bar för ett tag sedan. Vad tycker ni, very najs eller fågelbajs?

­­I got this cool pair of textured pants from Kappahl yesterday, what do you think?
Produktlänk: Kappahl.
Permalink

Julklappsguide? @ 06:45:00, 2011-11-28 i "Allmänt"




För er som följt mig sedan way back så kanske ni minns min julklappsguide på gamla bloggen? Jag har fått en förfrågan om att köra en sådan i år igen, så nu vill jag ha förslag på kategorier?! Till mamma? Till tonårssystern? Till gymälskande pojkvännen? Till katten? Shoot!
Permalink

Today I'm wanting this II @ 12:30:00, 2011-11-27 i "Shoppingtips/Inspiration"



Som ni vet är jag inne i en period då jag gillar små enkla smycken, och gärna med detaljer som stjärnor. Tänkte därför passa på att tipsa om detta halsband till er med samma smak. Kostar endast 61 kronor just nu (ord. pris 86 kr) och kommer från märket Gogo Philip. Finns även med andra berlocker så som hjärtan och kors. Gilla!

­­Today I'm wanting this star charm necklace from Gogo Philip.
Inköpsställe: ASOS.
Permalink

Saturday 7 v.47 @ 17:21:42, 2011-11-26 i "Shoppingtips/Inspiration"




Traditionsenligt kommer här sju snygga prylar som jag gärna skulle köpa/klicka hem denna lördag i sängen (har en ultimat mys-dag)! En sak har jag redan klickat hem och en annan ska jag köpa imorgon, den är dock inte med här men ni får se den sen!

Pingvin tröja, Topshop 50 pund // Perfekt till glöggmys (alltså kan man ha den typ en gång), men hur söt som helst! Känns passande då både jag och Maria har önskat oss egna pingviner i julklapp, haha.

Jacka, Bikbok 799 kr // Helt ärligt, jag fryser ihjäl i min skinnjacka...

Kimono, Topshop 60 pund // Har haft en liten paus från Kimonos men denna är ju så fin att det rycker lite i mina shoppingnerver.

Spegel, In&Finn 699 kr // Nästa vecka flyttar jag och herregud vad jag längtar efter att få göra fint! En stor spegel med silver ram från In&Finn är ett måste.

Armband, House of Harlow 465 kr // Jag har ju bloggat om detta armband förut, och nu har KyssJohanna äntligen fått in det igen! Klickade genast hem ett i guld och har förhoppningar om att detta kan bli mitt nya signatursmycke, det är nämligen verkligen ett klockrent "Anna-smycke"!

Parfym "Warm cotton" från Clean, Eleven 450 kr // Jag har faktiskt önskat mig denna parfym väldigt, väldigt länge nu. Kära familj, notera detta inför julen.

Pumps, Topshop 60 pund // Älskar den nätta modellen och missmatchingen utav blått och svart!

­­7 pieces that I would love to be spending my money on today!


Permalink

Shoppa trenden: Hundtand @ 14:42:59, 2011-11-26 i "Shoppingtips/Inspiration"



En trend som börjat smyga sig in såväl hos webshoparna som på kändisarna är det klassiska hundtandsmönstret. För att slippa se ut som en tant så gör som Rihanna och satsa på en detalj i mönstret i en modern tappning. Här är tre snygga köp som finns i butik just nu!

♥ 1. Topshop, 38 pund ♥ 2. Romwe, 106.99 dollar ♥ 3. Asos, 394 kr ♥

­­Shop the trend: Dogtooth.
Permalink

Webshop-guiden // Romwe.com @ 13:12:40, 2011-11-23 i "Webshop-guiden"



Romwe är en webshop som blivit otroligt populär bland bloggare då de ofta samarbetar med just dem och på så sätt får mycket publicitet. Varorna skickas från Hong Kong där de har sitt lager och det positiva med detta är att valutan är dollar vilket ger billiga priser, och det negativa kan vara lång frakttid och eventuell tull. Webbshopen presenterar en hel drös med nyheter varje dag. Här kommer en liten guide med bra att veta för att handla hos Romwe!

Vad kostar frakten?
Väljer du standard leverans så har de fri frakt till hela världen, express leverans kostar 7 dollar men det verkar inte vara något som de själva rekommenderar.

Blir det någon tull?

Jag har hört att det kan bli tull på varor man beställer från Hong Kong, dock har jag googlat lite och det verkar vara ovanligt att någon behövt betala tull då de beställt från Romwe. Romwe rekommenderar standard leverans för att slippa tullkostnader.

Hur lång leveranstid har dem?
På sidan står det 5-15 arbetsdagar, räkna med ca 2 veckor.

Hur betalar jag?
Med paypal, alltså behöver du ett kort som stödjer internetköp.

Utvärdering: Jag gjorde en beställning från Romwe den 3 November och hade mina varor den 17e, fick alltså vänta 2 veckor. Jag behövde inte betala någon tull och betalningen gick igenom smärtfritt. Dock var varorna inte alls lika fina som de var på bild...

Diskutera gärna Romwe bland kommentarerna!
Länk: Romwe.com.
Permalink

Yesterday, today, tomorrow. @ 23:41:49, 2011-11-21 i "Personligt"



Har haft fyra dagars ledigt då de är lite dåligt med jobb just nu (olägligt med tanke på att jag flyttar nästa vecka). Dock väldigt trevliga dagar då bästa kompisen kom hit lite spontant från Göteborg. Torsdagskvällen spenderades med cava och räkor, fredagen med film och godis, lördagen med att dansa som en psykiskt störd person på Solidaritet och igår träffades vi alla, gamla ligan, för middag på Koh Phangan och ännu lite vin på Soap bar. Bäzzzt va!

Nu blir det tillbaka till verkligheten blandat med lite drömmar, drömmer om att få göra om mitt blivande kök så som på bilden ovan. Verkligen jag. Drömmer mest om vita trägolv, men det känns avlägset när det ekar på jobbfronten. Lägenheten jag ska flytta till ser ut som fan då den är byggd på typ 40-talet och samma kvinna bott där sedan dess, så detta blir ett grymt kul projekt som ni självklart får följa (vill ni se bilder på hur det ser ut där nu?)!
+Credits: Bildkälla.
Permalink

Glitter @ 15:00:00, 2011-11-20 i "Shoppingtips/Inspiration"



Minns ni den där Stella McCartney klänningen som bland annat Kate Winslet bar för ett tag sedan? Jag gjorde en "lyx vs budget" på den här. Klänningen med dens tighta passform och mörka, kroppsformade partier på sidan ger en illusion utav att man ser smalare ut och har blivit en storfavorit på röda mattan. Nu har "trenden" även blivit tillgänglig bland kedjorna, hittade nyss denna klänning ovan från Topshop bland annat. Kanske kan vara något för er som är nyfikna? Finns i guld, blå och silver.
Produktlänk: Topshop.
Permalink

Black galaxy @ 18:30:00, 2011-11-19 i "Skönhet"




Ovan: anledningen till att jag är besatt utav Isadoras (slutsålda) nagellack "Black galaxy". Hittade denna bild hos bästa Bjooti, hon bara suktas med en massa fint hela tiden! Som en bit utav rymden på naglarna. Stöter jag på denna i butik någon dag trots oddsen så kommer den få följa med hem pronto!
+Credits: Bjooti.
Permalink

Saturday 7 v.46 @ 14:48:08, 2011-11-19 i "Shoppingtips/Inspiration"



Trots dålig bloggning denna vecka så tänker jag ju inte skippa min nya tradition SATURDAY 7! Här kommer 7 snygga prylar som finns i butik just nu som jag gärna skulle spendera pengar på om jag var ute och shoppade idag. P.S. Dold mening, önskar mig alltså allt ovan i julklapp.

1. Paljetttröjornas paljetttröja! Kostar 70 pund och kommer från Topshop. // Produktlänk.

2. Doftljus är det bästa som finns under det mörka, kalla vinterhalvåret. Detta är sjukt snyggt och luktar Champagne. Kostar 385 kronor och kommer från Voluspa. // Produktlänk.

3. Supersnygg fuskpäls designad utav Jenny Skavlan för BikBok! Kostar 1199 kronor. // Produktlänk.

4. Förutom glitter är jag som ni vet rätt så förtjust i stjärnor just nu, detta skulle mer än gärna få pryda min handled. Kommer från Asos och kostar 95 kronor. // Produktlänk.

5. OKEJ, Jag dör lite pågrund av detta nagellack! Isadora har släppt det här lacket ("Black galaxy") i sin julkollektion och de slår ALLA dyra märken just nu. Verkar dock vara rätt slutsålt precis överallt så fäll en tår tillsammans med mig. Kostar 69 kronor. // Produktlänk.

6.
De här skorna är verkligen inte jag men de kanske är just därför jag fastnat för dem, riktigt snygga! Kostar 535 kronor och kommer från Asos. // Produktlänk.

7.
Galet snygga kuvertväskor i mocka, helt omöjligt att välja färg! Kommer från Pieces och kostar 380 kronor. // Produktlänk.

­­7 great pieces that you can find in stores and online right now!
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...