Spontanitet @ 08:19:18, 2011-10-29 i "Personligt"



Man kan minst sagt säga att jag haft fullt upp senaste dagarna, därav uppdateringsbristen. Tyvärr blir det rätt tyst här idag också. Jobb hela dagen fram till 16 och sedan bär det faktiskt av på en spontanresa till Göteborg! Stannar där tills tisdag och kommer att försöka uppdatera någon gång om dagen, prio är dock att ha kul och umgås med bästis. Knappt varit i göteborg förut, är framme vid halv tio ikväll och tror att det kommer att bli galet!
Permalink

Models in leather @ 11:44:00, 2011-10-27 i "Mode & trender"



Två stycken, enligt mig, grymma outfits som innehåller skinnbyxor! Enkelt, rockigt men med en feminin touch.

Kommer nog tyvärr att bli en aning tyst här från mig idag. Nu ska jag slänga i mig mat, fixa till mig lite och springa till jobbet. När jag kommer hem ikväll vid 8-tiden så har jag ungefär 3  timmar på mig att packa allt jag äger, för imorgon medans jag är på jobbet så kommer vi att flytta härifrån. Lite ledsamt, ja. Men den 1a december får vi vår alldeles egna förstahandslägenhet, så det är bara att bita ihop!

Men ja, känns STRESSEN. Jag DÖR! Alltid samma visa med mig, min pojkvän brukar kalla mig för "sista-minuten-tjejen".
Permalink

Karl Lagerfeld på G @ 18:00:00, 2011-10-26 i "Mode & trender"



Gillar du Karl Lagerfelds design men inte priset? Då kanske detta kan vara något för dig! Den 25e januari nästa år lanseras nämligen äntligen Lagerfelds nya, billigare underlinje. Priserna sägs ligga mellan 650-3000 kronor och målgruppen kommer att vara yngre kvinnor (som det brukar vara när det handlar om designers billigare underlinjer).

Kollektionen sägs innehålla mycket denim och skinn, och den beskrivs med ord som "street attitude" och "timeless chic". Kollektionen kommer att innehålla 100 produkter och allt ifrån linnen, jeans och festklänningar. Lanseringen sker den 25e januari 2012 exlusivt hos Net-a-porter och på resten av marknaden i Februari.

P.S. Har ni även sett att H&M släpper en minikollektion inspirerad utav Lisbeth Salander från Millenium filmerna? Tufft! Läs allt om det här.
Länk: Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld launches his new line, including 100 pieces, at Net-a-porter january 25 2012, priced from 650-3000 SEK. PLUS H&M launching a new collection inspired by the character Lisbeth Salander.
Permalink

Älskade ytligheter @ 13:30:00, 2011-10-26 i "Personligt"



Jag har tidigare nämnt att jag är smått besatt utav bra design i form av grafisk formgivning såsom förpackningar och annat härligt. Eller okej, ganska mycket besatt. Eller hur mycket besatt är man om man börjar dricka vitt te enbart för att flaskan är helt fantastisk!? För det är den ju! Det bästa är att den är helt sjukt god också (märkte jag när jag väl öppnade den efter timmar av beundran), och innehåller inga konstigheter.

Finns även andra från samma märke (AriZona) som är lika fina även dem, kolla bara dessa! Korken är ju to die for. Jag köper dessa på Ica Supermarket i Västermalmsgallerian för 20 spänn, finns inte dessa i mina nya hoods kommer jag ju att tuppa av!

I love products with well designed outsides so much that it made me start drinking this tea, and it tastes really good too!
Permalink

Önskeoutfit: Black fur @ 07:00:00, 2011-10-26 i "Outfit inspiration"




Precis som resten av världens damer suktar jag efter en riktigt snygg, svart (fusk)pälsväst just nu! Om jag hade denna från Chicy i min garderob så hade jag gärna burit den såhär idag, och eventuellt med en svart skinnjacka under också, såklart. Personligen tycker jag att den gör sig snyggast med andra svarta plagg, då dens textur kommer fram bäst! Piffa istället till med en knallig väska och guldiga smycken.

Här hittar du plaggen:Väst, Chicy 599 kr ♥ Skjorta, Romwe ca 229 kr ♥ Byxor, Gina Tricot 199 kr ♥ Väska, Asos 238 kr ♥ Hatt, H&M 129 kr ♥ Armband, Miss Selfridge ca 146 kr ♥ Skor, Topshop ca 523 kr ♥

I wish I would be wearing this today!
Permalink

Shoppa trenden: Stjärnor @ 16:43:34, 2011-10-25 i "Shoppingtips/Inspiration"



De lekfulla, nästan lite barnsliga stjärnorna erövrar modevärlden denna höst i form utav tryckta mönster och smycken. Inspireras utav Dolce & Gabbanas höstkollektion och bär upp trenden du med! Personligen älskar jag smycken med små, diskreta stjärnor just nu (kolla det guldiga armbandet ovan från Topshop) och jag skulle även gärna klicka hem skjortan från Zara. Vad tycker ni om trenden, hit eller shit?


Här hittar du plaggen ovan: ♥ Jeans, Topshop ♥ Tröja, Romwe ♥ Tröja, Topshop ♥ Scarf, Dorothy Perkins ♥ Shorts, Topshop ♥ Ring, Forever21 ♥ Armband, Topshop ♥ Klänning, Asos ♥ Klänning, Romwe ♥ Skjorta, Zara ♥ Blus, Vila ♥ Nail Wraps, Miss Selfridge ♥ Brosch, Gina Tricot

Shop the trend // Get inspired by Dolce & Gabbanas fall collection and get dressed (or accessorize) in stars this fall. Hit or shit?
Permalink

Lyx vs Budget: Arty ring @ 12:15:00, 2011-10-25 i "Lyx Vs Budget"



Jag älskar YSLs "Arty" ringar som finns i flera olika färger med antingen silver eller guld, och någon dag när jag har lite pengar över i kassan så ska jag unna mig en. Men så länge får jag spana efter budget alternativ och i jakten på sådana har jag hittat dessa på bilden ovan från Cocoo. Jag hade gärna klickat hem en (finns i flera färger) men den minsta storleken verkar vara 17 och jag har tyvärr 15...

YSLs ring kostar runt 1500 kronor beroende på utförande och Cocoos version 245 kr.
Länk: YSL & Cocoo.

Would you spend 1500 sek on this ring from YSL, or would you choose the cheaper version from Cocoo for 245 sek?
Permalink

Mer presenter! @ 07:00:00, 2011-10-25 i "Skönhet"



Min syster driver Sveriges (enligt mig) absolut bästa skönhetsblogg, Bjooti, och detta leder till att jag ofta får presenter som går i temat skönhet, och en hel del "extrapresenter" brukar slinka med också (pressprover och liknande). I år gav hon (och hennes fina lilla familj) mig en kartong med massa fina saker som bland annat NailTwist som jag tidigare bloggat om, ett fantastiskt doftljus och en massa annat smått och gott som jag oooh-aaahh:de åt.

Dessutom en del utav dessa "extra-presenter" som jag är väldigt nyfiken på att testa och använda genast! Bla ett utav Diors jullack som jag tidigare också bloggat om, samt The Body Shops nya serie med mineralsmink som jag hört så mycket bra om!

P.S. Ja, NailTwisten funkar grymt bra! Som ni kanske minns så ska den lukta jordgubbe, det gör den, om man sniffar lite på den från avstånd, stoppa inte ner hela näsan i burken som jag gjorde med andra ord...

My beauty-blogging-sister gave me a whole lot of make up and other beauty stuff for my birthday. This NailTwist removes nailpolish in a few seconds, and I can't wait to try on the new christmas nailpolish from Dior (and the new mineralmakeup from TBS)!
Permalink

Fokus på kragen @ 19:15:00, 2011-10-24 i "Shoppingtips/Inspiration"



Ingen kan ha missat den trendiga kragen i höst, som helt plötsligt tar stor plats i butikerna. Låt en enkel krage på en enkel skjorta sticka upp under en kabelstickad tröja, satsa på en fin blus med en detaljerad krage eller använd en rolig löskrage eller "krag-smycken" på dina gamla plagg. Vad du än satsar på så är det definitivt kragen som sätter pricken över i på din outfit i höst!

Klänning, Romwe 30.99 dollar ♥ Löskrage med paljetter, ASOS 178 kr ♥ Blus med paljetter, Topshop 42 pund ♥ Blus med pärlor, Vero Moda/Nelly 359 kr ♥ Blus med knyt, Gina Tricot 199 kr ♥ Skjorta med detaljer, Style Encounters 399 kr ♥ Kragsmycke, I Die 70 kr ♥

Focus on the trendy collar this fall. Wear a nice shirt under a jumper, use a blouse with a pretty, detailed collar, or spice up your old clothes with cool collar tips.
Permalink

Present @ 16:00:00, 2011-10-24 i "Personligt"



Igår firades jag utav familjen hemma hos min föräldrar, och fick en hel del fina presenter! Denna snygga och klassiska klocka fick jag av mina föräldrar och jag älskar den! Passar till ALLT och är tidlös (vilket torrt skämt, haha). TACK!

Fick massa andra fina saker, kan visa fler sedan. En del har jag nämligen lämnat kvar hemma hos mina föräldrar eftersom att jag flyttar dit på Fredag. WHUT, tänker ni kanske nu och undrar om jag blivit dum i huvudet som flyttar från Kungsholmen hem till mina föräldrar. Men jag har nämligen bara bott här i andra hand och nu har jag fått ett förstahandskontrakt (wohoo!) på en annan lägenhet, dock är det inte inflyttning förän 1a Dec så fram tills dess kommer Mamma och Pappa att få rå om mig, haha!

Även om det är lite jobbigt att flytta från fina Kungsholmen (de är så mysigt här!) så känns det faktiskt helt okej när det är ett förstahandskontrakt det rör sig om. Att bo i andrahand är aldrig en långsiktig boendelösning och det är ändå ett rätt trevligt område jag kommer att flytta till (och större lägenhet). YAY!

Got this lovely and classic watch as a b-day gift from my parents!
Permalink

Aktuellt v.43 @ 12:31:31, 2011-10-24 i "Mode & trender"



AKTUELLT. Vad det pratas om just nu.

Versace for H&M. Även denna vecka så är detta samarbete en av de hetaste snackisarna på nätet. Nu har alla produktbilder släppts och frågan är om de verkligen släppts eller om de läckt? Dessa produktbilder skickades ut till pressen redan i somras men jag har för mig att de inte fick publiceras förän den 1a November, så någon verkar ha haft lite bråttom? Länk: Alla bilder.

Veckans plagg.
Räkna med att se denna guldiga tröja på, ja, de flesta tjejer direkt efter lön. Länk: Gina Tricot.

Veckans klipp. Kändisarna klipper av längderna och passar samtidigt på att klippa lugg. Personligen älskar jag lugg, blir ni också lite sugna?

Veckans otippade trend. Lauren Conrad har färgat topparna i en pastellig aprikosfärg och berättar att hon hade en "My little pony"-häst som inspiration. Tidningen Daisy Beauty kallar det penntrolls-hår. Kalla det vad du vill men räkna med att se pastelliga hår överallt just nu.

Veckans läsning.
Du har väl inte missat att Olivia Palermo lanserat sin modesajt/blogg? Räkna med stylingtips och inspiration i mängder! Länk: OliviaPalermo.com.

+Iphone 4S.
I veckan lanseras den senaste Iphone-modellen. Jag är nördig och har redan förbokat den. Jag har länge känt mig som den enda i världen utan Iphone, men nu får ni Wordfeud spelare passa er, haha.

Right now - Week 43. Buzzing about the Versace for H&M collection, longing for metallic sweaters, reading Olivia Palermos blog, and wanting to chop of the long hair, cut bangs and color it "My little pony"-style a la Lauren Conrad. And ofcourse, buying the new Iphone 4S.
Permalink

Surprise surprise @ 22:50:00, 2011-10-22 i "Personligt"



Igår hade min pojkvän som sagt hemliga planer för dagen (jag fyllde år), och redan vid 7 på morgonen gick vi hemifrån. Vi åkte tunnelbana och ett par olika bussar och till min stora glädje var detta ovan slutdestinationen: Yasuragi i Hasseludden. FANTASTISKT! Hur söt är han inte?! Vi var där hela dagen och det var så skönt!

Jag var jättenöjd med min födelsedag redan då (jag har aldrig varit någon storfirare utav födelsedagar), men på kvällen övertalade han mig att fixa till mig lite så att vi kunde gå ut och ta en drink. Helt plötsligt plingade det dock på dörren och där stod fina och festklädda vänner, snacka om överraskning! Jag blir nästan lite rörd när en person planerat så mycket för att göra en glad! Vi drack lite vin här hemma och sedan gick vi vidare ut. Imorgon ska jag firas av familjen!

TACK Antonio för igår och alla överraskningar, du är bäst!
Permalink

Uppdaterade MC-Boots @ 15:00:00, 2011-10-21 i "Shoppingtips/Inspiration"



Det ska erkännas att jag har väldigt svårt för mc-boots, jag äger ett par som jag köpte vintern 2009 men de kommer mest till användning då vädret är som sämst på vintern (de är i äkta skinn med mysig päls i). Dock så gillar jag de ovan! De känns lite nättare och trendigare i modellen! Kommer från Zara och finns även i cognacsbrunt, snyggingarna blir dina för 1149 kronor.
Produktlänk: Zara.se.
Permalink

Jag fyller år idag! @ 07:01:00, 2011-10-21 i "Personligt"



GODMORGON BABES! Idag är ingen vanlig dag för idag är det min 22-års dag! Hur den firas? Jag vet inte! Min kille har väckt mig och nu ska vi iväg på "en överraskning" säger han. Spännande! Vart tror ni vi ska? PUSS TUSSAR!
Permalink

Dagens look: S.Grimes @ 15:00:00, 2011-10-20 i "Outfit inspiration"



Dagens inspirationslook får Shenae Grimes från tv-serien 90210 stå för. Hon visar att kimonon funkar att ta med sig från sommaren in på hösten, fast jag skulle dock addera ett par strumpbyxor och byta ut linnet mot något lite tuffare med tryck.

Kimono, Topshop 40 pund ♥ Linne, Topshop 18 pund ♥ Parfym, Clean 449 kr ♥ Bälte, Gina Tricot 99 kr ♥ Ring, Nelly 59 kr ♥ Skor, Dinsko 599 kr ♥ Shorts, Levis 399 kr ♥

Omröstningen Skulle du bära denna outfit? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!

Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...