Construction site @ 22:09:17, 2011-09-29 i "Design tutorials"


Det är lite tyst här just nu, men det är bara eftersom jag fått ett ryck och fått för mig att bygga om hela bloggen. Bilden ovan gjorde jag sist när jag byggde om till den layouten jag har nu, den är ju verkligen JAG och jag har väldigt svårt att slita mig ifrån den. Men nu har jag haft den sedan i Mars 2010 och nu behövs en nystart! Räkna med att den nya versionen är uppe inom ett par dagar och tro inte att ni hamnat fel då ;) ! Så passa på att önska nu; Vilka förbättringar vill ni se? Vad tycker ni att jag ska skippa? Idéer på olika teman till roliga inlägg? Ja, berätta allt som ni har på hjärtat! Jag kommer att behålla mitt färgtema fast lite mörkare, skippa glittret och scrapbooklooken, den känns gjord nu.

P.S. En läsare upplever att min blogg tar lång tid att ladda när man går in på den, har ni alla det problemet? Händer det ofta? Och isåfall, "vart" är det den fastnar (står den tex och laddar en speciell bild hur länge som helst)?

P.S.2. Få inte värsta förväntningarna nu, det känns som om ni kommer bli besvikna då! Det är lite ändringar bara!
Permalink

Höstens mest användbara @ 11:20:37, 2011-09-29 i "Shoppingtips/Inspiration"



Den kabelstickade tröjan syns i varenda butik och på varenda tjej just nu. Har du inte redan investerat i en (eller två) tröjor i denna modell så kan det vara något att tänka över, då den går att bära på oändligt många olika sätt. Bryt av de coola skinnbyxorna med den, bär den med en lös kjol eller tillsammans med dressade byxor och skjorta under. "Aran jumper" från Asos ovan finns i två färger och kostar 415 kronor, det bästa med denna är att det är 100% bomull så du slipper nopp-nojja!
Köp den här: ASOS.com.
Permalink

All that glimmers... @ 15:00:00, 2011-09-28 i "Skönhet"



Topshop har i dagarna släppt dessa nya färger på sina nagellack och de är verkligen hur fina som helst! Jag är lite småsugen på att köpa dem om jag skulle råka springa förbi en Topshop butik, jag har nämligen en idé på en cool lackning som jag vill göra med dem! Dessa kostar 6 pund styck i webshoppen, vad priset blir i de svenska butikerna är ju alltid en gåta. (P.S. Har ni sett att mina favoritboots kommit i tan också? Jobbigt!)
Här köper du dem: Topshop.
Permalink

1,2,3 skynda fynda! @ 12:54:26, 2011-09-28 i "Shoppingtips/Inspiration"



ASOS kör återigen på ett grymt bra erbjudande för oss som gillar att fynda. Denna gång har dem upp till 50% rabatt på utvalda varor, men det gäller att vara snabb då erbjudandet bara ligger uppe i 48 timmar. Du har fram till klockan 8.00 på Fredag morgon på dig!
Länk: ASOS.com.
Permalink

Vilka är dina favorit webbshoppar? @ 22:55:14, 2011-09-27 i "Allmänt"



På senaste tiden har jag fastnat i någon slags rutin när jag letar snygga saker på nätet, och det blir att jag alltid besöker samma webbshoppar (och bloggar, typ 2 stycken, så tråkig är jag). En del glömmer jag helt enkelt bort, men det finns säkert en hel del som jag inte ens vet existerar, än. Jag hade vääärldens fetaste lista med webbshoppar bland favoriterna på min förra dator men den startar inte ens längre så jag känner mig körd och vänder mig därför till er och undrar, vilka är era favoritwebbshoppar (glöm inte adress!) ?
Permalink

Lyx vs Budget: Leopard boots @ 11:05:29, 2011-09-26 i "Lyx Vs Budget"



De leopardfläckiga bootsen från Sam Edelman används flitigt utav fashionistor världen över, men med sitt pris på ca 1300 kronor förblir de en dröm för många. Nu har jag dock hittat ett par väldigt lika skor från Topshop, som blir dina för endast 370 kronor (äkta skinn!). Vilka väljer du?
Köp dem hos: Free People & Topshop.
Permalink

Att ta farväl utav sommaren @ 12:34:35, 2011-09-25 i "Shoppat"



Helt plötsligt sitter man där på Snaps uteservering igen men något är annorlunda. Runt kroppen har man en utav deras lila filtar eftersom att det är vidrigt kallt, på fötterna bär man boots, på benen ett par jeans, på överkroppen en rockig t-shirt och skinnjacka, och när man ser sig själv i spegeln möts man utav ett par sotade ögon. Den gyllene brännan, flätorna i håret och bohem-kläderna lyser med sin frånvaro och har ersatts utav den där mörka stilen igen, och det är då man inser att nu är hösten officiellt här. Jag invigde hösten igårkväll i mina nya boots och en ny t-shirt från Topshop. Bootsen är fantastiska, så snygga och så bekväma, finns på lager igen så passa på!

Här köper du dem också: Boots & T-shirt.
Permalink

Tar bort lack snabbt, smärtfritt och luktfritt @ 11:57:48, 2011-09-23 i "Skönhet"



En av anledningarna till att jag sällan orkar måla om naglarna när lacket börjat flagna är att det tar sån tid. Förutom att man faktiskt ska måla om dem så måste det gamla nagellacket bort och detta betyder bomullstussar, vidrig lukt och utsmetad, envis färg över hela fingrarna som vägrar gå bort.

Därför är jag väldigt nyfiken på denna produkt från NailTwist. Det är en liten burk där du endast stoppar ner fingret, snurrar runt och vips så är lacket borta! Depend har även dem en liknande produkt, men denna luktar jordgubbe! Jag hade tänkt beställa lite saker från Eleven idag, men självklart har någon försökt tömma mitt kort på 700 dollar (HUR!?) så banken har spärrat kortet, och jag som är ledig min första helg sedan i Juli och hade tänkt shoppa...
Här köper du den: Eleven.se.
Permalink

Today I'm loving this @ 11:30:00, 2011-09-21 i "Shoppingtips/Inspiration"



Idag suktar jag lite efter denna snygga jacka från Zara! Jag älskar den lilla tvisten med skinnärmar mot det armygröna. Kostar 999 kronor!
Köp den här: Zara.
Permalink

Webshop-guiden // ShopStyle-Encounters.com @ 15:42:27, 2011-09-20 i "Webshop-guiden"



Style Encounters startades som en blogg utav två svenska tjejer som bor i London, vars idé var att även sälja alla de plagg de visade upp på sin blogg. De strävar efter att göra det bästa modet i London tillgängligt även för oss svenskar, och på shoppen hittar du bland annat Levis 501 shorts i en mängd med tvättar för ett bra pris!

Vad kostar frakten?
Det står inte på hemsidan vad jag kan se, men jag beställde ett par Levis och då betalade jag 59 kronor i frakt.

Blir det någon tull?
Nej ingen tull till Sverige, varorna skickas från England.

Hur lång leveranstid har dem?
Varorna skickas från London inom 48 timmar efter att du klickat hem dem, och landar hemma hos dig inom 10 arbetsdagar. Mitt paket kom hem till mig 4 arbetsdagar efter att jag beställt det.

Hur betalar jag?
Med kort direkt vid köp, de använder sig utav något som heter Moneybookers som du "skickas vidare" till under köpet. Har du bankdosa så kommer sidan att be dig att använda den för ett säkrare köp!

Utvärdering: Kul idé och annorlunda webshop! Trots att den är liten och privatägd så fungerade allt jättebra för mig med mitt köp. Inget krångel med betalning och jag hade mitt paket redan efter 4 arbetsdagar. Är du ute efter ett par äkta Levis shorts eller andra roliga vintage prylar så rekommenderar jag verkligen denna webshop! Ta även en titt på deras blogg för inspiration.

Har du frågor om denna webshop så kan du ställa dem bland kommentarerna, för fler webshopguider klicka här.

♥ Gå till Style Encounters.
Permalink

Fint till nystart @ 13:28:28, 2011-09-20 i "Shoppingtips/Inspiration"



Såhär till hösten så pratar alla om den fräscha "nystarten", och det inhandlas en ny garderob, gymkort, en ny kalender och andra saker som ska organisera denna nya, fräscha höst på ett snyggt sätt. Om jag var en utav dessa personer och hade saker att hålla reda på i vardagen så skulle jag nog klicka hem dessa snygga anteckningsblock från Topshop! De kostar 12 pund/styck (ja, jag råkade skriva 15 på bilden men det är alltså fel) och är så mycket roligare än ett vanligt kollegie-block från Clas Olsson!
Här köper dem: 1, 2, 3.
Permalink

Webshop-guiden // LoveLula.com @ 23:04:53, 2011-09-18 i "Webshop-guiden"



LoveLula är en brittisk webshop med fokus på organisk skönhet, här klickar du hem märken som Weleda, Dr Hauschka, I.D, Kimberly Sayer och annat smått och gott. Anledningen till att jag klickat hem något härifrån är för att de säljer min favoritkräm från Kimberly Sayer som inte finns i Sverige.

Vad kostar frakten?
Frakten är lite luddig. Det står att till Sverige kostar frakten 2.50 pund PLUS 5 pund/kg. Jag beställde en ansiktskräm och betalade 3.25 pund i frakt för den (i dagsläget ca 33 kr), så det är inte dyrt.

Blir det någon tull?
Nej, inte inom EU.

Hur lång leveranstid har dem?
På hemsidan står det att du får ditt paket inom 10 dagar. Jag fick mitt på imponerande 3 dagar!

Hur får jag mitt paket?
Mitt var rätt litet så det hamnade i brevlådan. Annars antar jag att du får en AVI till ditt närmaste utlämningsställe.

Hur betalar jag?
Med kort direkt vid köp (kortnummer eller med bankdosa om du använder det).

Har du fler frågor angående denna webshop så kan du ställa dem bland kommentarerna, vill du läsa fler webshopsguider så kan du göra det här!

♥ Gå till LoveLula.com!
Permalink

Att: Läsare i Göteborg/läsare med vänner i Göteborg @ 18:57:28, 2011-09-18 i "Allmänt"



För ett tag sedan gjorde jag en blygsam liten efterlysning i slutet utav ett inlägg angående om lägenhet i Göteborg. Nu tar jag i med hårdhandskarna och ger efterlysningen ett helt inlägg!

Min bästa vän bor i Göteborg där hon pluggar politik på Göteborgs universitet och jobbar extra på populär restaurang/klubb på Avenyn. Dock bor hon egentligen ingenstans just nu, min lilla dam är HEMLÖS efter att hennes andrahandskontrakt gått ut för några veckor sedan. Hon har sina grejer i kartonger lite runt om i stan och allt hon använder är hopsamlat i en resväska som hon har med när hon surfar på klasskompisars soffor. Att vara hemlös klär absolut inte Sveriges blivande statsminister så nu måste vi hjälpa henne! ELLER HUR!?

Hjälp oss att efterlysa en 1a i Göteborg åt henne, fråga alla ni känner i stan om de vet något! En 1a med överkomligt pris (så det passar en student) och gärna inte alltför långt ifrån stan, hon ska kunna åka hem själv från jobbet sent på kvällen utan att jag behöver vara nervös.

Vet du något överhuvudtaget så maila mig på annasbazaar[snabel-a]live.se, tack!

Nu har det löst sig! Grattis till lägenheten tusse!
Permalink

Inspiration: Olivia Palermos pälsar @ 18:59:17, 2011-09-16 i "Mode & trender"



Olivia Palermo syns mer än ofta i olika pälsvästar och pälsjackor, och ingen matchar dem lika bra som hon! Ovan är några inspirationsbilder på hur du kan matcha din (fake)päls i höst a la Olivia. Kommer du att bära något i päls i år?

På tal om Olivia Palermo, vill du ha något intressant att läsa som lite tidsfördriv så kan jag rekommendera denna artikel. Som Gossip Girl fast i verkliga livet. De som försökte förstöra för Olivia förr lär vara lite bittra nu, när hon är den som syns på foton över hela världen.
Permalink

2011.09.16 @ 16:57:18, 2011-09-16 i "Personligt"



Yes, så nära en "dagens outfit" man kommer på den här bloggen, haha! Det händer ju inte så ofta att jag lägger upp sådant men idag är ett undantag då allt kändes roligare än att städa. Idag har jag varit ledig, men var iväg på ett litet möte och slängde då på mig min nya kofta från Topshop, nya byxor från H&M, nya skor från Topshop och väska från Michael Kors.
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...