Construction site @ 22:09:17, 2011-09-29 i "Design tutorials"


Det är lite tyst här just nu, men det är bara eftersom jag fått ett ryck och fått för mig att bygga om hela bloggen. Bilden ovan gjorde jag sist när jag byggde om till den layouten jag har nu, den är ju verkligen JAG och jag har väldigt svårt att slita mig ifrån den. Men nu har jag haft den sedan i Mars 2010 och nu behövs en nystart! Räkna med att den nya versionen är uppe inom ett par dagar och tro inte att ni hamnat fel då ;) ! Så passa på att önska nu; Vilka förbättringar vill ni se? Vad tycker ni att jag ska skippa? Idéer på olika teman till roliga inlägg? Ja, berätta allt som ni har på hjärtat! Jag kommer att behålla mitt färgtema fast lite mörkare, skippa glittret och scrapbooklooken, den känns gjord nu.

P.S. En läsare upplever att min blogg tar lång tid att ladda när man går in på den, har ni alla det problemet? Händer det ofta? Och isåfall, "vart" är det den fastnar (står den tex och laddar en speciell bild hur länge som helst)?

P.S.2. Få inte värsta förväntningarna nu, det känns som om ni kommer bli besvikna då! Det är lite ändringar bara!
Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tycker det är superbra att du har din header på sidan av bloggen så man kan se direkt när man kikar in om du uppdaterat eller inte, så slipper man vänta medan sidan laddar och sen scrolla ner för att se att man redan läst inlägget.

2011-09-29 @ 23:06:49
URL: http://birdsandbees.webblogg.se/
Postat av: Anna

Emma ATTANS! Jag har också alltid gillat det, har aldrig sett någon annan som har det men i den nya versionen kommer jag faktiskt att ha en vanlig header..typ. Fast rätt smal så du kommer kunna se början utav nya inlägget ändå utan att scrolla ner :) Jag tycker att det är viktigt att ge inläggen med dess bilder stor plats!

2011-09-29 @ 23:09:09
URL: http://annasbazaar.se
Postat av: Jennifer

Åh vad spännande! Jag tycker ju redan att din blogg är så himla fin, önskar jag kunde lite mer om layoutnoch design bara..

2011-09-29 @ 23:53:04
URL: http://Currently.se
Postat av: Jennifer

Jo men man tröttnar så himla fort haha. Du brukar inte fixa bloggdesign till andra för ett bra pris? Hehe :)



Nejmen åh vad kul, jag jobbar på vila i Sollentuna centrum. Vilken vm jobbar du på??

2011-09-30 @ 00:03:43
URL: http://Currently.se
Postat av: Jennifer

Men va??? Då jobbar du ju tillsammans med min vän Josefine?!:O haha. Det ska jag absolut göra hehe.



Åh vad kul. Funderar ut lite så får du hojta till när du har tid :)

2011-09-30 @ 00:29:19
URL: http://Currently.se
Postat av: Karin

Spännande:)

2011-09-30 @ 07:26:27
URL: http://minegeninspiration.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha gud vad sjukt...:D



Vad rolig du är haha. Älskar indiska, men får alltid så mycket inspiration :)

2011-09-30 @ 10:30:14
URL: http://currently.se
Postat av: emelie

jag vet inte om det är för att du har så mycket på bloggen, men den tar alltid evigheter för mig att ladda, så om du skulle kunna skippa några funktioner skulle det vara bra ;)

2011-09-30 @ 15:22:42
URL: http://intheheart.blogg.se/
Postat av: Åsa

Ska bli sjukt spännande att se vad du kommer fram med. Du är så grym när det kommer till design!

2011-09-30 @ 16:22:29
URL: http://asahellman.blogg.se/
Postat av: emelie

svar: jag vet faktiskt inte varför det är så, men det är i alla fall alla bilder som tar tid, kanske för att dom är i stort format eller något? för jag får upp inläggen rätt fort, men så laddar bakgrunden och bilden i inläggen så himla länge, och det är så tråkigt för det är ju det jag vill se eftersom du är så duktig!

2011-10-01 @ 11:55:43
URL: http://intheheart.blogg.se/
Postat av: Matilda

(svar)

Det måste ha varit runt 2000-2001 skulle jag kunna tänka mig. Jag minns alla dessa fanlistings och fansites! Det var ju en hel djungel, allt hade ju en egen fanlisting i princip.

Jag hade två webbtidningar som hette Butterfly och MusicMagazine (eller något liknande) samt ett par olika mailtidningar, dock minns jag bara namnet på den ena, Prissy. Butterfly och Prissy var som light-versioner av dagens modetidingar. Skönhetstips, modetips, små reportage om allt möjligt och små sektioner där andra kunde bidra med berättelser, annonser och liknande. Music handlade om musik såklart, konceptet snodde jag nog skamlöst från OKEJ.

Jag brukar undra vad som hände med alla unga tjejer som hade sina egna hemsidor. Det är ju lite smått otroligt att man som 11-åring var så "nördig", när man tänker tillbaka på det. Så många var ju helt otroliga på webbdesign trots att de var så unga. Misstänker att du var en av dem ;D

2011-10-03 @ 14:14:44
URL: http://quietland.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hej! Jag skulle vilja kontakta dig via mail om ett erbjudande vi har till dig här på Adrecord.

Maila tillbaka till mig så berättar jag mer.

Mvh Sofie

2011-10-07 @ 12:22:58
URL: http://www.adrecord.com

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...