Döda basiluskerna på mobilen! @ 19:30:00, 2011-09-02 i "Skönhet"



Mobilen är med överallt; på tunnelbanan, in på toan, när vi lagar mat, i sängen, på jobbet och på bordet när vi är ute och äter. Har ni tänkt på hur mycket bakterier som faktiskt sprider sig via mobilen? Tydligen har till och med sjukdomar på sjukhus spridit sig på detta sätt, då besökande till patienter rengör händerna, men inte mobilen. Den samlar smuts och bakterier och sedan har vi den nära ansiktet dagligen.

Pratar du ofta i telefonen? Många hudterapeuter sägs kunna se vilken sida du oftast pratar i telefonen, då det området lätt kan få finnar om man har anlag för det. Dags att börja rengöra mobilen som om det vore dina egna händer med andra ord (du har den ju faktiskt i ansiktet ungefär lika mycket som du petar dig i ansiktet med dina fingrar).

Jag använder Apotekets handdesinfektion, det finns säkert bättre alternativ men detta är något som alltid finns hemma. Tänk på att inte dränka mobilen, för som ni vet så är de lite känsliga. Jag brukar droppa på lite desinfektion på en bomullssrondell och sedan låta den suga upp det så den endast är lite fuktig. Torka sedan av mobilen försiktigt.

Brukar ni torka av era mobiler?
Kommentarer
Postat av: Hanna

Nopp, det gör jag inte. Men jag kanske skulle börja...

2011-09-02 @ 20:57:29
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Anonym

- haha! har en likadan mobil ;)!

2011-09-03 @ 01:23:40
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: jenny

Ooops aldrig hänt...

2011-09-03 @ 18:36:28
URL: http://jjennnyys.blogg.se/

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...