Jamie jeans @ 10:30:00, 2012-02-29 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Jag är lite sugen på att hoppa på trenden med färgglada jeans! Gärna i någon fin pastellfärg och väldigt gärna någon utav dem på bilden ovan! Jag tycker att dessa från Topshop är lite coolare än de andra ute i butikerna just nu och jag älskar att de är "mörkare" längs sömmarna! Dock heeelt omöjligt att välja en färg, eller vad säger ni!?

P.S. Jag har ett inlägg med studentklänningar på G, har ni önskemål om speciell stil/färg så hojta till!


Jeans, Topshop 40 pund.
Permalink

The "Hot stuff"-jacket! @ 06:30:00, 2012-02-28 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Waaa-ooo-aowww, vilken skönhet! Som ni vet sedan innan så har det alltid varit så att medans alla andra varit besatta utav skor så har jag varit besatt utav jackor. Detta innebär självklart att jag avskyr vintern då alla stora, fula (men varma) jackor gör mig deprimerad och nu bara längtar jag tills man får börja bära alla snygga jackor igen!

Denna pudding är bland det mest perfekta jag sett i jack-väg på länge och jag skulle nästan ge en tå för den. Ca 3300 kronor kostar den men räkna med en hel del mynt i tull kostnad också om ni är sugna. Ack denna förbannade tull.


Nasty Gal, ca 3300 kronor.
Permalink

Today I'm wanting this VI @ 06:00:00, 2012-02-27 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Jag har en grej för vänskapsarmband i neonfärger just nu. Och som ni vet sedan innan, små döskallar. Så att jag föll som en fura för dessa coola armband från Devora Libin kom kanske inte direkt som någon överraskning. Dock är priset rätt saftigt, de kostar nämligen mellan 675-995 kronor,men drömma kan man ju...

Produktlänk: Devora Libin @ KyssJohanna.
Permalink

The "Studded to perfection"-boots! @ 17:15:50, 2012-02-26 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Vad som får det att rycka i mitt "klicka hem finger" denna söndags kväll? De här fantastiskt vackra bootsen från Zara såklart! Jag älskar de guldiga nitarna mot det svarta skinnet och jag vill bära  dem precis som på bilden ovan; för att tuffa till söta sommarklänningar! Mmmm-hmmmm!

Produktlänk: Zara, 1395 kronor.
Permalink

Spotted in Chic @ 13:08:33, 2012-02-25 i "Mode & trender"



Spotted // Satt nästan morgonkaffet i halsen när jag bläddrade igenom nya numret utav Chic och dessa snygga shorts dök upp! Väldigt Marant-inspirerade och sjukt jävla snygga, väldigt "jag" och självklart från Topshop. De kommer att kosta 295 kronor men jag vet inte riktigt när de landar i butik, om ni ser att de kommit in får ni mer än gärna hojta till!

Jag skulle matcha dem med: Ett instoppat, slappt, ljusgrått linne med en mörkblå uppknäppt jeansshorta över med upprullade armar. Bruna Marant-lookies-boots och flätor i håret. Jag är så redo för sommar nu!
Permalink

Today I'm wanting this V @ 10:05:00, 2012-02-23 i "Shoppingtips/Inspiration"



Today I'm wanting this ... // Idag suktar jag efter denna as tuffa kuvertväska fylld utav härligt färgglada paljetter! Skulle liva upp vilken halvtråkig festoutfit som helst. Jag tänker skinnyjeans (antingen heltsvarta eller ljusa och slitna), ett riktigt slapp vitt linne (som är urringat ner i armhålorna) och ett par svarta pumps. Ibland är enkelt helt klart bäst och med sådana här roliga detaljer så blir det aldrig tråkigt!

Produktlänk: Asos, 432 kronor.
Permalink

Dagens snabbinspo: Feeling blue. @ 11:30:00, 2012-02-22 i "Inspiration"



Dagens snabbinspo // Hade gärna sett ut som på bilden ovan idag! Så sjukt snyggt med en hel outfit i olika blåa toner med färgklickar i orange. Tröjan ser förövrigt sjukt mysig ut eller vad säger ni?

Bildkälla: Jak and Jil.
Permalink

Snart i butik: Leo jeans @ 18:40:53, 2012-02-21 i "Shoppingtips/Inspiration"




Jag såg precis en bild (den lilla till höger) på ett par snygga leopard jeans på Elenis blogg, som jag först trodde var de omtalade Current/Elliott jeansen. Men icke sa nicke, dessa är tydligen från Bik Bok och ska komma i butik inom kort. Otroligt lika dem från Current/Elliot, eller hur? Jag hoppas att de kommer i mörkgrå!

Bildkälla: Eleni & Denimblog.
Permalink

Blogazine v.06/07 2012 @ 06:00:00, 2012-02-21 i "Blogazine"



Blogazine // Godmorgon mina små tussar! Här kommer en sammanfattning utav de senaste 2 veckorna på bloggen, hope you enjoy! P.S. Glöm inte att när det är tyst här så är det aldrig tyst från mig på twitter, jag pratar och twittrar konstant. Klick klick.










Vad vill DU se på bloggen den här veckan?
Permalink

Måne, öga, sol. @ 15:00:00, 2012-02-19 i "Shoppat"




Shoppat // Jag älskar det här halsbandet som jag köpte inne på Topshop igår! Har velat ha det jättelänge men det tog slut på en gång i webbshoppen, men i butik fanns den kvar som tur var! Vanligtvis brukar jag tycka att guld och silver ihop lätt ser lite billigt ut men det känns lite som om det är poängen här, och jag gillar det...
Permalink

Yesterdays shopping! @ 09:00:00, 2012-02-19 i "Shoppat"




Shoppat // Vanligtvis brukar jag ju köra ett inlägg som jag kallar "Saturday 7" varje lördag med 7 saker jag gärna införskaffar mig denna vecka. Igår trotsade jag rutinerna och gick istället faktiskt ut på stan och införskaffade mig en del saker. Hittade tusen fina saker på Topshop som jag ville ha men eftersom att de tar vidriga överpriser i de svenska butikerna så blev de till att titta där och sedan gå hem och beställa från nätet.

Ovan ser ni några utav sakerna som jag klickat hem (beställde även 2 toppar till samt köpte ett halsband i butiken). Jag är verkligen i behov utav plagg som funkar just NU och dessa plagg går att kombinera med det mesta och funkar grymt bra ihop (tänk lite lager på lager och tillsammans med kängor...). Jag gillar den moderna versionen av 90-tals grungen, gör ni?
Permalink

Marni at H&M lookbook @ 12:15:42, 2012-02-18 i "Mode & trender"



Lookbook // Har ni sett att lookbooken för H&Ms samarbete med Marni har släppts? Jag tycker att kollektionen är fin och ser väldigt välgjord ut, men även om jag älskar mönster så är nog detta inget jag kommer att köa för. Mest av allt gillar jag accessoarerna och klänningen längst till vänster. Vad tycker ni?

Länk: Alla bilder hos Chic.
Permalink

The "Most awesome"-earrings! @ 15:00:00, 2012-02-16 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Okej, här är en liten historia: För några helger sedan var jag ute och påvägen hem träffade jag på en härlig kille med ett fantastiskt örhänge som jag bara ville dra ur örat på honom och sno. Det var en lång fantastisk fjäder, en kedja och en jätteliten fin döskalle i ben (som ni vet att jag är besatt utav). Det var inget jättenyktert tillfälle för någon utav oss men jag fick ur honom att hans kompis gör dem och att märket kallas Skulls&Bones.

Jag har googlat och googlat på Skulls & Bones sedan dess men bara hittat massa konstiga rock-saker. Tills igår då jag av en slump hittade märket Skin & Bones! KLART han sa Skin and Bones när jag tänker efter! ÄNTLIGEN. Örhänget i mitten ovan står högt upp på min önskelista just nu, så fint!!!

Länk: Skin&Bones.
Permalink

Lyx vs Budget: Navajo Sweater @ 09:00:00, 2012-02-16 i "Lyx Vs Budget"



Lyx vs Budget // Ingen missade väl de hypade plaggen med Navajo-mönster från Isabel Marants höstkollektion? Jag har tidigare tipsat om ett budgetalternativ till jeansen och här kommer även ett tips på ett budgetalternativ på den populära tröjan som synts på en rad kändisar! Inte lika galen som originalet, men jag gillar fransarna på ärmarna och det lite trevligare priset... River Island tycks göra allt helt rätt och i min smak just nu!

Produktlänk: River Island.
Permalink

Joana @ 15:00:00, 2012-02-14 i "Skönhet"




Skönhet // Har funderat på att köpa något härligt pastelligt rosa lack inför våren då det är ett snabbt knep till att få in den stora pastelltrenden. Gissa då om jag blev glad när jag hittade detta snygga lack i mitt badrumsskåp? Visste inte ens att jag hade det och har aldrig använt det innan! Kära Bjooti måste ha lagt det i någon påse till mig någon gång, så tack i efterhand!



Färgen heter "Joana" och kommer från Make Up Store, och det är sådär fantastiskt pastelligt rosa! Minns som sagt inte när jag fått det så vet tyvärr inte om det fortfarande finns i butik..
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...