Shoppa trenden: Aztec @ 06:00:00, 2012-01-31 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppa trenden // Jag tycker att det är så himla kul när något som man alltid älskat blir en trend och plötsligt går att finna lite överallt! Just nu dregglar jag över alla snygga saker i aztec mönster (aztec, ikat, tribal, navajo, etno eller vad du nu brukar kalla det...), och särskilt i skrikiga neoner! Drömväskan är på väg hem till mig just i denna stund men utöver den kommer här ett par andra plagg som finns att klicka hem just nu.

























Vad tycker ni om aztec-mönstrat, är det något ni kommer att bära?

+Foto Credits: Bild 1 & Bild 2.
Permalink

Don't fear... @ 19:59:27, 2012-01-29 i "Allmänt"



Jag har inte gett upp på bloggen, jag lovar! Tog en liten paus i ett par dagar bara på grund av tidsbrist och prioritering utav sömn. Men jag har ett par inlägg på G och är tillbaka imorgon (Måndag) kväll någon gång efter jobbet. Är dessutom så sjuuukt pysselsugen. Har beställt hem lite grejer (jeans, soon to be shorts!) att gå bananas på/med här hemma, längtar tills de kommer för det verkligen rycker i fingrarna på mig!
Permalink

Dagens snabbinspo: Lana del Rey! @ 10:30:00, 2012-01-25 i "Inspiration"



Dagens Snabbinspo // Blir otroligt inspirerad utav dessa sjukt snygga bilder på sjukt snygga Lana del Rey idag. Hade gärna sett ut som hon (minus de något överdrivna läpparna...) då jag älskar hur den gamla glamourstilen på hår och smink möter en tuff bling bling-look. Typ glamour möter förort. Hon är cool, den där Lana/Lizzy.
Permalink

The "Oh my god"-backpack! @ 09:00:00, 2012-01-24 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Helt galen ryggsäck. Galet mönster, galna färger, galet cool. Hade gärna burit den till tex den där outfiten i sommar. Annorlunda, indeed.

Produktlänk: Asos.
Permalink

Blogazine v.03 2012 @ 18:58:04, 2012-01-23 i "Blogazine"



Blogazine // Ja, det går lite på halvfart just nu som ni säkert märker. Jag är sjukligt trött, kanske är det på grund av det konstant gråa vädret? Ni får hjälpa till och peppa mig lite så kommer jag säkert igång snart igen! Är ni sugna på att se något speciellt här i veckan?










Glöm inte att kommentera med åsikter, tankar och idéer!
+Credits: Foto via PlanetBlue.
Permalink

Webshop-guiden // PreciousAboutMakeUp.com @ 12:17:01, 2012-01-22 i "Webshop-guiden"



Webshopguiden // Precious about make-up är en brittisk webbshop som startades utav makeup-artister för makeup-artister 1996. Hos PAM kan man handla det jättepopulära märket "Make up for ever", och jag har faktiskt inte hittat någon annan webbshop som säljer det märket och som levererar det till Sverige (märket finns på Sephora utomlands). Så, är du på jakt efter Make Up For Ever så är det PAM du ska besöka!

"Vad kostar frakten?"
Frakten kostat 9 pund (i dagsläget ca 95 kronor).

"Blir det någon tull?"

Nej, varorna skickas från England. Det blir aldrig tull inom EU.

"Hur lång leveranstid har dem?"
Jag klickade hem ett gäng produkter den 15 Januari 2012 (en söndag), och brevbäraren var här hemma och sökte mig med paketet Onsdagen den 18 Januari 2012. Så, paketet tog 3 arbetsdagar.

"Hur betalar jag?"
Direkt med ditt kort vid köp. Jag använde min bankdosa vid köpet.

Utvärdering: Äntligen har jag fått tag på Make up for ever! Leveransen gick snabbt och smidigt. Det enda som hade kunnat vara bättre skulle kunna vara fraktkostnaden. Jag handlade för över 1200 kronor och då tycker jag faktiskt att de skulle kunna bjuda på frakten... 95 kronor känns rätt dyrt jämfört med andra webbshoppar. Men utöver det så rekommenderar jag webbshoppen starkt!

Har du handlat hos PAM? Har du fler frågor? Diskutera gärna bland kommentarerna!

Permalink

Saturday 7 v.03 2012 @ 13:17:50, 2012-01-21 i "Shoppingtips/Inspiration"




Jag vill köpa i princip ALLT jag ser just nu! Butikerna får in för mycket fint bland nyheterna och bland deras "kommande varor". Här är sju saker som inte hade suttit helt fel att klicka hem idag...

Tröja, Topshop 34 pund // En enkel, mysig tröja som funkar perfekt som en outfit-räddare till vardags. Bär den tillsammans med ett par snortighta, svarta skinnbyxor med dragkedjor nedtill och ett par nätta pumps i svart mocka.

Bh, Topshop 20 pund // Topshop är helt klart bäst just nu. Den här bh:n tillhör deras senaste kollektion som går under namnet "90s grunge". Vill ha typ allt därifrån. Så snyggt att låta den kika upp under ett slappt linne.

Bikinitopp, H&M // Kommer att komma i butik inom de närmsta veckorna tror jag. Annorlunda och oh-so-hot.

Skor, Jeffrey Campbell 144,95 dollar // Har ju bloggat om dessa tidigare i veckan och har helt omöjligt att släppa dem! Säg till mig ifall ni ser att någon svensk webbshop ska få in dem (Henrykole? Nelly? Hallå?)...

Skinnväst, H&M // Denna godbiten har tyvärr inte landat i butik ännu, men när den gör det ska den absolut spanas in! Så snygg till en helvit outfit!

Klänning, Miss Selfridge 22 pund // Såhär tror jag att "den lilla svarta" kommer att se ut 2012-style. Sexigt sportig.

Armband, Asos 74 kronor // Har en grej för döskallar just nu. Särskilt om de är vita eller svarta. Gick inte på trenden sist men denna gång verkar även jag ha fastnat.

Vad hade ni helst klickat hem idag?
Permalink

Sofia Coppola regisserar H&M+Marni @ 11:27:40, 2012-01-21 i "Mode & trender"



Modenotis // Den flerfaldigt prisbelönta regissören Sofia Coppola har regisserat den kommande kampanjfilmen för H&Ms samarbete med italienska Marni. Reklamen har spelats in i Marrakesh, Marocko och kommer att visas på TV, Bio samt på nätet. Kollektionen kommer att släppas den 8 Mars i år och nedan kan ni se en liten film från fotograferingen utav kampanjbilderna (reklamfilmen har ännu inte släppts).

Permalink

Idag: Versace for H&M #2 @ 09:00:00, 2012-01-19 i "Mode & trender"



Om någon timme släpps Versaces "Cruise collection" för H&M online! Kommer ni att kika in för ett eventuellt köp?

Länk: H&M.
Permalink

The "Sexy back"-top! @ 15:00:00, 2012-01-18 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Mycket tjusiga tröjor med öppen rygg, eller vad tycker ni? Gillar fallet i tröjan och färgerna är ju helrätt i vår (finns i ljusrosa och mintgrönt). Jag skulle nog bära dem med ett par luftiga byxor och nätta pumps!

Produktlänk: Topshop.
Permalink

Today I'm wanting this IV @ 06:15:00, 2012-01-18 i "Shoppingtips/Inspiration"



Today I'm wanting this // Minns ni det där fina, enkla armbandet från Asos som jag hade med i förra veckans "Saturday 7"? Jag märkte precis att ASOS har flera varianter inne fast i guld. Jag älskar den tunna lilla kedjan och den lilla berlocken, som finns i olika utföranden så som Eiffeltorn, Peacemärke, tand, fiskben och space robots. Söta!

Produktlänk: Asos.com.
Permalink

Dagens önskeoutfit: Punkrock, baby! @ 12:15:00, 2012-01-17 i "Shoppingtips/Inspiration"



Dagens önskeoutfit // Hade velat vara en liten rock-brud idag tror jag minsann. Eller punk-brud. Whatever you say. Antagligen med en skinnjacka under västen också samt svarta strumpisar! Och fjädrar i håret, måste verkligen testa detta i sommar!







Permalink

The "Yes-please!"-shoe @ 18:46:31, 2012-01-16 i "Shoppingtips/Inspiration"



Shoppingtips // Goddag alla glada och mindre glada! Har ni sett dessa skor innan!? Alltså, Åh, dreggel, dreggel, crave, crave och allt annat som man kan skriva när man är en nördig modebloggare. Jeffrey Campbell är ett märke känt för sina sjukt snygga heels, så vem hade trott att den snyggaste låga skon just nu skulle komma från just dem!? Jag hade extremt gärna klickat hem ett par utav dessa i svart, beige eller leopard/svart. Eller röda, eller turkosa. Eller va fan, ge mig alla bara!

Produktlänk: Solestruck.
Permalink

Blogazine v.02 2012 @ 12:00:00, 2012-01-16 i "Blogazine"



Blogazine // Jag tycker att det är livsfarligt att kika runt i webbshopparna just nu då det är helt smockfullt utav snygga vårnyheter! Man får verkligen bita sig i "go-to-checkout"-fingret och försöka att inte vara allt för spontan (ett litet problem jag har, hehe). På bloggen dyker det därför upp en hel del shoppingtips just nu, hoppas ni också hittar något ni gillar och har ni något tips på snygga saker så berätta gärna vad!


9/1-2012: "Frosted pastels" // Shoppingtips: Coola, annorlunda kuverväskor!
9/1-2012: "Lyx vs Budget: Navajo jeans" // Ett grymt alternativ till de coola Marant byxorna!
10/1-2012: "Trend vår/sommar 2012: Blommiga byxor!" // Vågar du?
10/1-2012: "Dagens snabbinspo: Buckle up!" // I vår pryds höften utav smala, enkla bälten.
11/1-2012: "Zzzzz" // En kort uppdatering om livet.
11/1-2012: "Dagens snabbshopping: Paljetter!" // Coolaste paljettshortsen just nu!
12/1-2012: "Dagens önskeoutfit: Sommar!" // Bohem möter Miami i sommar...
13/1-2012: "Shoppa trenden: Silver bags" // 5 Snygga köp i butik just nu.
14/1-2012: "Saturday 7 v.02 2012" // 7 snygga pastellköp jag inte skulle tacka nej till!
15/1-2012: "Today I'm wanting this III" // En grym ryggsäck i denim att klicka hem på en gång..
16/1-2012: "Shopping från Make up forever!" // Nytt år, nytt smink!

Veckans bästa...
Låt: Don Omars nya "Hasta Que salga el sol" (gör han aldrig något dåligt eller!? Ge mig sommar nu nu nu!) samt Lana del Reys Video Games.

Film: Warrior & 50/50, gör er beredda på att gråta floder.

Serie:
Kollat om på säsong 1 & 2 av "It's always sunny in Philadelphia", skrattat tills tårarna runnit.

Drink:
Glassdrinkar & Hallonmojitos @ Vampire lounge.

Vad vill ni se på bloggen den här veckan?
+Credits: Foto via PlanetBlue.
Permalink

Shopping från Make up for ever! @ 16:48:21, 2012-01-15 i "Skönhet"



Jag har hur länge som helst varit på jakt efter concealer paletten från Make Up Forever utan resultat. Märket finns som bekant inte i Sverige men när jag bodde i Barcelona brukade jag springa in på Sephora med jämna mellanrum och fråga, de hade den aldrig inne men däremot försökte de alltid sälja på mig deras HD foundation istället.

Nu när jag satt och letade ny foundation kom jag att tänka på den, jag frågade snabbt min syster om jag på något sätt kunde få tag på märket på något ställe som leverar till Sverige. Det tog henne cirka 10 minuter så kom hon med ett svar och efter ytterligare ca 30 minuter så hade jag klickat hem 5 olika produkter från märket (det mesta från HD serien). Ska bli sååå spännande att testa! Jag brukar nämligen unna mig lite nytt smink några gånger per år utan att försöka tänka på priset, utan bara gå efter recensioner och kvalite...

Tyvärr var camouflage-concealer paletten slut i min färg, men så fort dem får in den igen måste den nog klickas hem den med... Jag har aldrig hört något om webbshoppen som jag handlade från förr men kommer varorna fram som de ska så får ni en webshopguide då! Frakten kostade 9.75 pund.

Länk: Make up forever @ Precisaboutmakeup.com.
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...