Hello! @ 18:06:55, 2010-06-30 i "Allmänt"


Den här bloggen är så ny för mig att jag glömt bort att jag har den! Jag skaaa skriva något snart, men vad? Vad vill ni se/läsa om?
Permalink

...Och nya skor! @ 21:57:58, 2010-06-23 i "Shoppat"
Hämtade ut mina nya skor från Nelly på posten idag, och de är verkligen finare i verkligheten än på bild! Jag är lite kär, även om de är 12 centimeters klack och jag är en Converse-junkie.

Tänkte även visa lite andra grejer jag köpt idag och på den senaste tiden, tills jag insåg att de inte var så lite och fick lite ångest. Men jag kan bjuda på det ångest-inlägget senare för nu ser jag på bilden att mina fötter är i ganska stort behov av lite brun utan sol? Vi vill ju inte att jag ska blända alla jag möter med mina fötter!
Permalink

Mer skor! @ 20:51:49, 2010-06-23 i "Allmänt"
Jag såg precis denna bild på de här fina skorna hos Columbine Smille. De verkar vara så att de är på rea hos Monki men jag orkar verkligen inte åka dit. För er som inte är lika lata som jag är så kostar de 225 kronor!

Bildkälla: Columbine Smille.
Permalink

Lyx VS Budget // Wannabe Alexa @ 20:46:16, 2010-06-18 i "Lyx Vs Budget"Att märket Oasis inspirerats utav Mulberrys Alexa bag här är det ju knappast någon tvekan om, men kan man inte slänga ut nästan 10.000 kr på en väska så tackar man och ler för den tjänsten. Mulberrys väska (döpt efter den brittiska stilikonen Alexa Chung) i den mindre modellen går på runt 9.500 kronor, och den liknande väskan från Oasis kostar lilla 461 kronor. Här kan du köpa originalet, och här finns budgetfyndet.

Jag tror ingen förstår hur mycket jag vill ha en Alexa bag, det är precis den modellen jag älskar på väskor och då kanske det är värt att lägga en extra slant på? Vad tycker ni?
Permalink

Valencia @ 20:41:21, 2010-06-17 i "Dagens Accessoar"Jag kan inte riktigt släppa de här skorna, har spanat på dem i flera veckor och nu börjar storlekarna försvinna. Om jag hade orkat plocka fram bankdosan och hela köret hade jag passat på att klicka hem dem. Men när ett par skor endast kostar 199 kronor blir jag samtidigt såklart lite misstänksam över hur mycket de kanske kommer plåga ens fötter?

Men himla fina är de iallafall! Jag skulle matcha de med min fina sjal från Fashion against aids-kollektionen från H&M och slitna jeans/jeansshorts. Klicka här.

Update: Jag är grym på att sälja in saker till mig själv, haha. Skorna är beställda, men säg inget till min mor om det.
Permalink

Nytt från H&M @ 11:29:50, 2010-06-17 i "Allmänt"H&M som får påfyllning i sin webshop varje Torsdag har idag fått in detta fina halsband för 99 kronor. Om jag hittar det i butik kan jag behöva köpa det kanske. Jobbigt.
Permalink

Som skorna från Scorett... @ 23:00:12, 2010-06-16 i "Allmänt"
Jag är lite frånvarande min första officiella dag som bloggerska. Min bästaste vän ska nämligen flytta till Barcelona på Måndag, så självklart behöver hon en blogg så att någon kan hålla kolla på henne. Jag har fått i uppgiften att fixa bloggen åt henne med förslag som "lite grått, lite tjejigt, lite hippie och väldigt mycket som de där skorna från Scorett!". Kan ju gå hursomhelst, men ni får självklart se när det är klart :)
Permalink

Annas Bazaar @ 10:11:08, 2010-06-16 i "Allmänt"Välkommen till min nya blogg, Annas Bazaar! Jag som driver den här bloggen heter Anna, är 20 år gammal (född 1989) och bor i Stockholm. Här kommer jag att blogga om alldeles för privata saker, skämma ut mig själv, hänga ut och håna folk samt terrorisera och skämma ut mina anhöriga. Eller inte.

Vi får se hur det blir helt enkelt, men jag hoppas att du fortsätter att titta in här för det kaaan bli väldigt bra! Och glöm inte att kommentera så jag vet att du finns ;)
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...