Gör det själv: Uppdatera trenchen a la Burberry! @ 20:00:00, 2011-08-31 i "Kreativt"



Har du också en beige trenchcoat hemma som känns gammal och tråkig? Du kan hur enkelt som helst uppdatera den gamla trasan till en Burberry look-a-like (från deras s/s 2011 kollektion)!

Personligen skulle jag undvika silvriga pyramidnitar eftersom jag fick en liten nit-överdos av dem då det var så trendigt för ett par år sedan. Jag skulle satsa på runda, guldiga nitar istället (eller spikiga, spana in de två olika varianterna ovan). Det viktigaste är att det är sådana nitar som på bilden ovan, dvs att de "böjs in" (jag kallar det för "ben") på insidan utav plagget. Det håller bäst!


En trenchcoat (på bild från H&M) ♥ Nitar (kolla hos Panduro, Blue Fox eller Punkt shop) ♥ En liten tång ♥ Eventuellt något litet, vasst som exempelvis en liten skruvmejsel eller liten nagelsax.


Såhär gör man: Att sätta fast nitar är jättelätt!
1. Placera niten där du vill ha den på plagget och tryck igenom den, är tyget väldigt kraftigt så att nitens små "ben" inte går igenom kan du ta hjälp av något vasst att göra små, små hål med.
2. Sedan böjer du in "benen" på insidan utav plagget med hjälp utav tången, klart!

Vad tycker ni om jackorna?
Är det något ni skulle kunna bära?
Permalink

Lyx vs Budget: Den röda väskan @ 16:00:00, 2011-08-31 i "Lyx Vs Budget"



Den röda väskan från Michael Kors är SÅ snygg tycker jag, den piffar enkelt upp den mest vardagliga outfit med sin glada färg och guldiga detaljer (och perfekta storlek, såklart). Blir du sugen så finns den att klicka hem hos My-Wardrobe för ca 3127 kronor. Är det över din budget så kan du istället spana in denna från Topshop, den kostar ungefär en tiondel utav priset (ca 370 kronor). Men har även den samma glada färg, handtag och guldiga kedjor på remmen!
Permalink

Biker boots with a TWIST @ 12:30:00, 2011-08-31 i "Shoppingtips/Inspiration"



Till er som älskar den klassiska biker boots-modellen på skor så kanske denna modell kan vara något? Dessa skor från märket Report har ett flätat band med spänne som en liten detalj, som skiljer dem åt från de andra bootsen som finns i butik just nu. Gillar du dem så kan du köpa dem hos ASOS för 1425 kr.
Permalink

Missoni inspirerat till badrummet @ 07:00:00, 2011-08-31 i "Inredning"




Missonis klassiska sicksackmönster måste nog ha varit det mest efterapade denna sommar, och har synts på allt från bikinis, kläder och cyklar. Jag vet att Missonis handdukar som finns att köpa på NK är väldigt populära, och igår när jag var inne och handlade lite på Hemtex hittade jag dessa.

Finns både som handduk (50x70), 69 kronor/st, och som badhandduk (70x140), 179 kr/st. TIPS: Just nu är dessa på erbjudande. Du får två handdukar för 99 kronor och två badhanddukar för 249 kronor. Klicka dig in till Hemtex för att beställa hem, eller besök din närmsta butik.

P.S. Idag har jag bestämt mig för att det är den officiella "Kommentera-dagen". Ni är några stycken som tittar in här regelbundet varje dag, men ni är så himla tysta! Vilka är ni? Om ni lovar att kommentera på minst ett inlägg här idag så ska jag försöka att kommentera på alla bloggar jag läser idag också! SPREAD THE LOVE.
Permalink

Ett alternativ till skinnbyxorna @ 19:30:00, 2011-08-30 i "Shoppingtips/Inspiration"



Är du som jag, ett stort fan utav skinnbyxor? Jag älskar att kombinera de lite tuffare byxorna med en feminin överdel, mysig stickad tröja eller en cool t-shirt med tryck! Ibland kan jag dock uppleva att jeans sitter bättre på mig än skinnbyxor, och dessutom kan det bli rätt svettigt i ett par byxor av syntetskinn. Då kanske dessa byxor kan vara ett bra alternativ? Jeans med en wet look effekt ger samma "glans" som skinnbrallor men ger känslan av bekväma jeans. Dessa kostar 534 kronor vilket känns rätt överkomligt, och kommer från ASOS. Och förresten, jag älskar tröjan modellen bär! Hur mysig är inte den? Hoppas den kommer in snart den med!
Här köper du dem:ASOS.COM.
Permalink

Låt oss dreggla lite till! @ 16:00:00, 2011-08-30 i "Skönhet"



Hittade bilden (och snodde den) ovan hos Kicki på Daisy Beauty, jag blev nämligen totalt förälskad i dessa nagellack. De där Chanel nagellacken som släpptes denna vecka har fått lite konkurrans i "vill-ha" delen utav mitt hjärta för dessa är minst lika fina! De tillhör Diors julkollektion och släpps inte förän i oktober, men det är bara bra för då kan ni börja spara pengar redan nu, för jag kommer nämligen att önska mig alla fyra!
Bild: Kicki @ Daisy Beauty.
Permalink

Vem var snyggast på Video music awards? @ 12:45:00, 2011-08-30 i "Mode & trender"




Har ni hunnit spana in bilderna från MTVs Video Music Awards ännu? Vem tycker ni var snyggast? Jag gillar Zoe Saldanas outfit bäst, och Beyonce, hon verkligen strålade efter att hon gjort det officiellt på scen att hon är gravid! Vilken babyboom i Hollywood det är just nu! De andra kändisbarnen får se upp för lill-Beyonce lär utan tvekan vara rikast! Titeln som sämst klädd går helt klart till hela Jersey Shore-gänget. Se fler bilder här.
Permalink

Nu i butik! @ 10:15:00, 2011-08-30 i "Shoppingtips/Inspiration"



Bild från gammalt inlägg.

Jag skrev och tipsade om denna clutch från Gina Tricot för en månad sen, och tänkte nu bara passa på att tipsa om att den kommit in i butik, ifall ni missat det! 199 kronor kostar den och finns även i svart. Denna måste jag nog slå till på, snyggt med en orange detalj till en i övrigt svart/vit outfit!
Permalink

We all cry for Chanel @ 07:15:00, 2011-08-30 i "Skönhet"



När Chanel släppte backstagebilder från sin senaste kampanj så var det många som lyfte på ögonbrynen över bilderna ovan. Det verkar som om Chanel kombinerat sin "trend" med fejktatueringar med gängtatueringar. Tatueringar i form utav tårdroppar brukar oftast ses på killar som är med i kriminella gäng, men här ovan ser ni det hela i en lite lyxigare variant. Jag tror dock inte att detta kommer att slå på samma sätt som gnuggisarna gjorde, vad tror ni?
Foto: Chanel.
Permalink

Jag älskar nytt! @ 22:19:58, 2011-08-29 i "Skönhet"



Att testa nya produkter är verkligen något som jag kan gå igång på och ibland kan jag köpa skönhetsprodukter bara för att. Varje ny förpackning som man får syn på ute i butikerna kanske innehåller just det där magiska innehållet för att ta fram den bästa versionen av sig själv, känner ni igen er i tänket? JUST den där oprövade produkten, kanske gör min hud perfekt? Hursomhelst, jag fick hem detta för ett tag sen. Hårvård från märket Cutrin Professional (nytt på svenska marknaden), och hudvård från LdB som luktar magiskt, blir perfekt som after sun eftersom jag åker till Spanien på lördag (yeeess!!).

Återkommer självklart med en liten recension (och mer info om) på hårvårdsprodukterna eftersom de är nya på den svenska marknaden. Jag har fortfarande inte klippt mig och kanske, kanske är det just dessa produkter som kommer att tillfälligt rädda det slitna barret?
Permalink

Att köpa eller att inte köpa? @ 20:09:15, 2011-08-27 i "Shoppingtips/Inspiration"



Funderar starkt på att klicka hem dessa otroligt populära Acne-inspirerade skor från Topshop! De har nyss kommit in på lager igen efter att ha varit totalt slutsålda, och de handlar nog bara om timmar tills de är slut igen. Dock tvekar jag lite pågrund av den silvriga, väldigt synliga dragkedjan. Den hade ju gärna fått vara i kanske svart eller iallafall på insidan... min favorit väska har nämligen gulddetaljer och pågrund av tvångstankar vet jag inte om detta kommer att funka ihop. Men de är ju så fina i övrigt och skinnet ser ju mjukt och härligt ut... Beslutsångest!
Permalink

"Årets chicaste"-galan 2011 @ 22:55:07, 2011-08-25 i "Personligt"



Jag glömde självklart att fota under gårdagskvällen på "Årets chicaste"-galan, så min kompis tog den här bilden i panik på mig på väg hem, därav det lite halvförfallna sminket/frisyren. Men detta bar jag hursomhelst igår! Klänning från Topshop, skor från Aldo, väska från Accessorize och örhängen som jag hittade hemma.

Kvällen var jättetrevlig! CHICs chefredaktör Charlotta imponerade med dansinledning i en rosa ziperall och snabba ombyten. Det bjöds även på god mat, drinkar, vin och självklart goodiebags. Snygga människor i fantastiska kläder överallt och så självklart alla trevliga tjejer från redaktionen som jag jobbat med i sommar! De är hur gulliga som helst, tack för inbjudan!
Permalink

Ett stycke galaoutfit @ 20:52:34, 2011-08-23 i "Mode & trender"



Imorgon är det dags för "Årets chicaste"-galan och klädångesten har varit/är total. Min brist på pengar såhär dagarna innan lön har ju inte hjälpt till, men nu tror jag att jag fått till en outfit som iallafall är OK (smygtitt ovan). Gjorde en deal med mig själv: Antingen ny klänning eller nya skor. Blev nya skor för jag behöver verkligen ett par med en "snällare" klack! Dock känns väskan verkligen så fel den bara kan, det är en kuvertväska men modellen är lite för liten! Hade velat ha en stooor, men butikernas utbud suger just nu på den fronten. Nåväl, klänningen hittade jag oanvänd i garderoben så det är väl dags att den får se dagsljus. Ni får se hur allt ser på imorgon!
Permalink

Bästa mamma! @ 22:27:54, 2011-08-18 i "Personligt"



Tänkte bara berätta att jag har världens bästa mamma. När jag stod trött och eländig på jobbet idag så kom hon förbi med en stor spontanpresent! En Nespressomaskin fanns i paketet och gissa om jag blev glad, jag äger ju inte ens en kaffemaskin. Lyx! PUSS MAMMA!

För att uppväga all kärlek i detta inlägg så tänkte jag visa det här. Nespresso-present från min mamma och möglig limpa från sambon (som är i Spanien med sina vänner). Jag har aldrig i hela mitt liv sett något så mögligt förut, haha! HELA limpan var grön och blöt och det nästan växte saker från den, ser ni de svarta och vita fläckarna? SER NI!? Antonio kanske tänkte starta en odling i skafferiet (utav okänd sort) i brist på balkong. Vem vet.
Permalink

Mmmm ååhh..dreggel dreggel... @ 10:44:40, 2011-08-18 i "Shoppingtips/Inspiration"




Ni kanske redan läst på Chic.se [länk] om Missonis kollektion för budgetjätten Target i USA? Hur surt är det inte att de endast finns i USA!? Jag som nyss har flyttat drömmer om inredning från Missoni Home och prylar som överkast, påsklakan, kuddar och handdukar står överst på önskelistan och allt detta finns till en mycket mindre peng i Target kollektionen. Totalt över 400 produkter! Jag vet att jag på Chic skrivit att priserna ligger mellan 50-1200 kronor, nu har dock hela lookbooken släppts och det finns dyrare saker som bland annat cykeln (WOW!) och en hel soffmöbel. Men hursomhelst, i denna kollektion hittar du ALLT i det klassiska sicksackmönstret, allt ifrån post-it lappar till gummistövlar och återigen, åh, cykeln. Hela lookbooken kan du se här.

Någon som befinner sig i USA den 13 Sept när kollektionen släpps? ;) Annars kommer jag sitta klistrad framför Ebay...även om det kommer betyda överpriser...
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...