Omvänd manikyr: Sale el sol @ 18:25:44, 2011-10-04 i "Allmänt"
Häromdagen testade jag på den nya trenden med omvänd manikyr för första gången och här ser ni resultatet. En omvänd manikyr är, precis som det låter och som ni ser, en manikyr där man istället för tippen fokuserar på "den lilla ringen" längst ned på nageln. Funkar bäst med lite lätt skimrande lack tycker jag!Jag använde mig av ett guldigt lack från H&M (70's bohem) och ett vinrött från OPI (Manicurist of Seville). Bilderna gör verkligen inte färgen rättvisa, OPI lacket är riktigt mörkrött, nästan blodrött, i verkligheten. Prylar i vinrött och guld är två stora favoriter hos mig denna höst! Nästa gång har jag tänkt att testa med silvrig båge tillsammans med ett skimrande mörkblått!

Jag tyckte själv att denna typ av lackning såg riktigt konstigt ut första gången jag såg det för ett tag sedan, men ibland behöver man bara vänja sig vid tanken för nu tycker jag att det är riktigt coolt och en rolig idé att variera sig med! Jag tror att detta kan bli nästan nagellackstrend, vad tror du?
Permalink

Och ett litet kollage... @ 00:01:44, 2011-10-01 i "Allmänt"


ett litet gammalt testkollage Ett litet gammalt testkollage Ett litet gammalt testkollage Ett litet gammalt testkollage Ett litet gammalt testkollage Ett litet gammalt testkollage.

Klänning från Asos, XXX kronor.
Permalink


Women_200x200_v1_sweden


SE Image Banner 120 x 90


Bjooti.net Chic.se Fashion Bible @ blogg.se AlexandraStyle.se Karin Olofsson

RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se