Grrrrr...rooooaaarrrrhhh....aarrghh @ 23:24:28, 2010-08-31 i "Allmänt"




Jag har knappt kollat in något höstmode ännu, men nu kände jag att det var dags eftersom att jag fryser ihjäl i klänning och sandaler. Då möts jag av det här, och tanken slår mig "Karl Lagerfeld älskade filmen Where the wild things are lika mycket som mig!". Fast det betyder ju inte att man vill gå klädd som en fantasivilding, eller? Ni som känner att detta är the look för hösten 2010 säg tuppenja!
Permalink

Höjden av uttråkning... @ 22:12:14, 2010-08-31 i "Shoppingtips/Inspiration"




...Är det när man börjar göra klippdockor igen, för att testa om en idé i huvudet vore fint i verkligheten? Klart man inte får svar på sin fråga, det är ju en klippdocka! Jag vågar typ inte blogga längre, för varje nytt inlägg jag postar så tappar jag typ 3 bloglovin prenumeranter, känns grovt, haha!
Permalink

Waka waka @ 18:01:26, 2010-08-30 i "Allmänt"




Första jobbdagen avklarad efter min lilla semester! Har även varit på banken och spärrat mitt kort eftersom det där viruset jag fick på datorn tydligen var lite värre än jag trott. Så nu är jag kort-lös i flera dagar, spännande!

På bilden är jag i Barcelona för ett par dagar sen (och Eddo i bakgrunden), vi var påväg till ett shoppingcenter som hette Diagonal Mar (eller inte, minnet sviker ibland). Sedan var vi och åt på en buffe som var helt galen, det fanns sushi, kinamat, pizza, sallader, och sedan fanns alla skaldjur man kan tänka sig i världen (ja även hummer) som de wokade åt en och de var typ den bästa upplevelsen hitills i mitt lilla liv, haha, jag tror jag åt en årsförbrukning utav jätteräkor. Sedan fanns de även glass, chokladmousse, chokladtårta, frukt... Men då var lilla magen redan på bristningsgränsen. Åh, jag vill äta räkor varje dag!
Permalink

Höst mys! @ 01:08:00, 2010-08-30 i "Önskelistan"



Jag ser inte fram emot kylan med någon jättestor entusiasm, men den är rätt oundviklig och då skulle jag gärna mysa runt klädd såhär! Tröja från Topshop, Skor från Dinsko och Jeans från Nelly.com. Mössan har jag googlat fram, haha, tycker de är jättefina men jag ser ut som en idiot i dem.
Permalink

Ladies and gentlemen we have now landed in Stockholm @ 18:05:43, 2010-08-28 i "Allmänt"



Foto Mario Sierra

Tillbaka hemma efter en underbart skön vecka i Barcelona, hade gärna stannat i många veckor till måste jag säga! Det känns ju lite sådär att komma hem till 16 grader när jag igår låg på stranden och det var närmare 40 grader. MEN, jag måste säga att jag känner mig stolt över mig själv som imorse lämnade min väns lägenhet i Barcelona och har tagit mig hela vägen hem till min dörr därifrån alldeles själv! Hamnade på rätt plan och flög hela vägen utan att svimma, kräkas eller gråta, det är grejer det!

Men veckan har varit grymt bra på andra sätt också, jag ÄLSKAR solen och det var så härligt att få träffa min bästavän igen! Har lärt mig massor också, tex hur tunnelbanan där nere fungerar, men även bättrat på mitt spanska ordförråd och kan nu bland annat även säga JODER med en enorm slagkraft! ;)

Ni ska få mer uppdateringar, men jag är datorlös för tillfället. Ska se om jag orkar åka och hämta hem den imorgon, den fick en massa galna virus innan jag åkte så pappa har lämnat in den på rehab!
Permalink

Ba ba ba barcelona @ 13:02:09, 2010-08-23 i "Allmänt"


Jag lever, är i Barcelona och är inte så jättesugen på att blogga när solen lyser och stan är full med AS BILLIGA kläder. Vi hörs snart!
Permalink

Feeling hot hot hot @ 11:52:52, 2010-08-19 i "Önskelistan"



Jag är på jakt efter några liknande skor som de på bilden ovan, så snyggt när de ser lite slitna och "slappa" ut. De vill jag bära med jeansshorts med en instoppad spetströja alternativt slappt vitt linne, och bara ben. Mmmmmums! Dessa kommer härifrån, och finns även i beige (som även de är sjukt snygga) här.
Permalink

Pimp my toes! @ 21:18:55, 2010-08-18 i "Allmänt"




Jag måste ju ha Stockholms glittrigaste tår, vilket kanske inte syns jättebra på bilden men jag lovar, de är discokula-effekt på dem! Redo för att återgå till ett färgglatt sommarliv i Barcelona, och mina tår är då iklädda sin bästa partystass. Vill ha på händerna också, men de är så krångligt att få bort sen bara (de är inte vanligt nagellack så de släpper inte me remover).

Förresten, förlåt för att ni fick en bild på mina äckelfötter. Peeptoe-skor är typ guds straff till kvinnan.
Permalink

Testar något nytt! @ 21:07:57, 2010-08-17 i "Shoppat"




Var nyss och hämtade ut det här på posten (eller äckel-video-butiken som det hamnade hos, allvarligt den butiken är så viiiidrig). De är ett hudvårdsprogram från Dr. Hauschka mot fet och oren hy som jag hört en massa bra om. De var inte så jättebilligt så jag hoppas fan att de funkar!

Fast... tänk om de verkligen är bra? Ska jag lägga ner 1500 kronor i månaden på hudvård då? Vilken ångest. Fattig med fin hud, eller stabil ekonomi med porer? Just sådana här djupa ämnen går jag ofta runt och funderar på.
Permalink

Snart snart snart @ 08:35:27, 2010-08-17 i "Allmänt"




På Lördag åker jag till Barcelona, det kommer bli så jäääävla skönt att komma bort från allt. Jag åker dit ensam (dör av flygrädsla) för att hälsa på min bästavän som bor där, stannar i en vecka och det kommer bli bääääzzztt!

På bilden är en jävligt svettig version av mig själv från en mycket varm kväll på Kreta förra månaden!
Permalink

Att blogga eller att inte blogga... @ 22:13:00, 2010-08-15 i "Allmänt"


...Verkar jag direkt inte kunna bestämma mig för. Men sålänge bjuder jag på två favoriter!



Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...