Dagens rea-tips! @ 11:22:11, 2011-03-30 i "Shoppingtips/Inspiration"



Nu finns det inte mycket kvar på Miss Selfridges rea, men denna "jacka" har inte sålt slut än. Jag tycker faktiskt att den är jättefin och om jag inte hade gett mig själv shoppingförbud hade jag lätt klickat hem den. Den har tidigare kostat 80 pund och nu är den nere på fjuttiga 30 pund! Jag skulle gärna bära denna med ett par svarta stuprörsjeans och ballerinas (och jag som egentligen hatar ballerinaskor). Finns här!

Kände mig dock tvungen att klicka hem den där från Topshop i förra inlägget, vet att jag hade ångrat mig så grovt annars när den tar slut sen... Nu får jag inte handla mer!
Permalink

Hoppas på dåligt väder för annars kommer jag behöva köpa detta... @ 21:42:30, 2011-03-29 i "Outfit inspiration"




MEN ÅH! Topshop har fått in min älskade "kimono" i ny färg/mönster, och ÅH vad fantastisk den är! Hur ska jag kunna motstå att klicka hem denna? Perfektion. Om jag skulle äga den så skulle jag matcha den som ovan till våren & sommaren, lite minimalistisk bohem typ. Åh, fint fint fint.

Kimono, TopShop 42 Pund ♥ Jeans, Gina Tricot 399 Sek ♥ Linne, H&M 69,50 Sek ♥ Pumps, Zara 399 Sek ♥
Permalink

Webshop-guiden // MissSelfridge.com @ 12:09:15, 2011-03-29 i "Webshop-guiden"



Miss Selfridge är ännu en brittisk webshop, som påminner en hel del om TopShop. Utbudet är väldigt blandat, här finns en del lite dyrare saker men även en hel del budgetkap! Sidan är helt klart värt ett besök om du är ute efter kläder, skor och accessoarer som inte alla andra har.

Vad kostar frakten?
6 pund (i dagsläget ca 61 kronor), fast fraktkostnad.

Blir det någon tull?
Nej, sidan är engelsk (aldrig tull inom EU).

Hur lång leveranstid har dem?
På hemsidan står det som uppskattad tid 3-5 arbetsdagar. Jag tror att min senaste beställning tog 4 eller 5 arbetsdagar.

Hur får jag mitt paket?
Är det för stort för att få plats i brevlådan så får du en AVI till ditt närmaste utlämningsställe.

Hur betalar jag?
Med kort direkt vid köp, du behöver därför ett kort som stödjer internetköp. Har du inte det så kan du kontakta din bank.

Har du fler frågor om denna webshop så kan du ställa dem bland kommentarerna. Vill du läsa fler webshop-guider så kan du göra det här.

>> Gå till MissSelfrigde.com!
Permalink

Another red one @ 20:35:32, 2011-03-28 i "Shoppingtips/Inspiration"




Som ni vet så är jag på jakt efter en röd skinnjacka i budget prisklassen (även om jag väldigt gärna skulle äga den där från Zara som jag bloggat om innan). Nu hittade jag denna i fejkskinn för 580 kronor hos Asos, med en lätt "solblekt" effekt på. Rätt tuff men jag tror nog jag avvaktar lite faktiskt...eller? Finns här!

P.S. Glöm ej min auktion hos Tradera här!
Permalink

Som om jag hamstrat kläder inför jordens undergång. @ 10:35:00, 2011-03-27 i "Shoppat"


Jag har lovat mig själv att inte handla så mycket under April då det känns som om jag typ "hamstrat" kläder och skor på sista tiden inför jordens undergång eller något sånt (varför man nu skulle köpa kläder inför den). Här är några av mina senaste favorit inköp!



Jacka i fuskskinn från Vero Moda och väska från Miss Selfridge. Jackan är så jäkla snygg för att inte vara i äkta skinn, den är jättemjuk och den ser nästan lite "sliten ut" fläckvis i färgen. Dessutom sitter den som en smäck, kul med annorlunda modell!



Jacka från Vero Moda.



Väst från Vero Moda/ONLY (samma som jag har i svart sedan tidigare), topp från Vero Moda och väska från Asos.



Jag älskar väskan!



Solglasögon från H&M. Senilsnöre från Asos. Smycken från Forever21. "Kimono" från Miss Selfridge. Älskar färgerna på blommorna!



60 kronor fick jag ge för solglasögonen, bra pris då sådana har en tendens att försvinna. Fast nu har jag ju ett senilsnöre så jag vet vart de finns...



Några av de andra smyckena jag beställde hem från Forever21. Inte jättebra kvalité tyvärr, men man får ju vad man betalar för. Fina är de iallafall!



Dessa har jag inte köpt till mig, utan till min pojkvän när han fyllde år. Han har pikat lite (okej, typ mycket) om att han "tycker att han ser ut som en clown" i dem. Jag håller verkligen inte med! Jag tycker att de är sjukt snygga (tänker på vaniljkräm MUMS),  funderar på om man kanske kan hitta samma färg i sin egna storlek på Tradera eller liknande (finns massa som säljer sina oanvända där)... Är de inte snygga!?
Permalink

The Cape! @ 19:44:35, 2011-03-26 i "Shoppat"



Kolla vad dåliga bilder min kamera tar på "långt" avstånd! Sjukt irriterande då den tar jättefina bilder på nära håll... Hursomhelst! Detta är nog bland de bästa köpen jag gjorde under min tid i Barcelona. Köpte denna capen inne på Stradivarius (butiken som stinker) i December för typ 25 Euro. Stradivarius har en himla massa skräp men ibland gör man sådana här fynd. Har längtat till att jag ska kunna bära den som jacka men nu har jag insett att den funkar ju alldeles utmärkt över skinnjackan! Que tjusig liksom!
Permalink

Dagens lönings fynd! @ 15:08:00, 2011-03-25 i "Shoppingtips/Inspiration"



Hur trevligt är det inte med lön idag!? Tänkte passa på att tipsa om denna snygga och enkla poncho från Gina Tricot, den blir din för fjuttiga 149 kronor. Finns i vitt, brunt(?), mörkblå och svart. Någon av de två ovan skulle jag välja, ett perfekt vardagsplagg! Finns här.
Permalink

Apelsin fötter @ 08:02:00, 2011-03-25 i "Shoppingtips/Inspiration"



I sommar vill jag bära ett par knall orange(a?) skor på mina fötter! Sjukt snyggt till bruna ben och en vit klänning tycker jag och några av dessa ovan skulle gärna få bli mina!

1. 399 Kronor från SkonaMig.se - 2. 45 Pund från MissSelfridge - 3. 349 Kronor från Nelly - 4. 70 Pund från TopShop - 5. 65 Pund från TopShop.

Vilka accentfärger kommer ni att satsa på i sommar?
Permalink

Bloggdesign till salu! @ 21:58:46, 2011-03-24 i "Design tutorials"



Jag hittade nyss denna bloggdesign på min dator som jag gjort utan egentlig anledning, tänkte att någon av er där ute kanske vill ha den? Vet inte om jag har tillräckligt mycket med läsare för att köra en auktion men vi testar.  Ni som kanske har någon vän som behöver en ny design får gärna tipsa om denna! Den blir din för 200 kronor eller högsta bud innan Söndag den 27 Mars klockan 18.00. Är du intresserad så maila mig (bara om du är seriös!). Passar blogg.se/webblogg.se.

Det här ingår:
Små ändringar på designen som tex byte av färgval (du kanske tex vill ha lila istället för rosa), samt byte av bilder. Vill du inte ha flera bilder i headern utan en enda stor bild istället så går det också bra, viktigt bara att du har en stor bild utav bra kvalité.

♥ "Om mig/bloggen" info i menyn samt med bild på dig själv om du vill det.

♥ Hela layouten kodad och färdig, jag kan installera den på din blogg åt dig eller så får du alla koder utav mig om du vill göra det själv.

Om du bestämmer dig för att du vill ha denna design så kommer du få sätta in pengarna på mitt konto, innan jag gör iordning den åt dig. Detta för att jag inte vill sitta i flera timmar och fixa denna för att sedan inte få något svar på mina mail (sånt händer tyvärr).

Du kan se layouten lite bättre HÄR (dock lite förminskad och halv-suddig), den är självklart inte så i verkligheten. Vill du ha en fullskalig bild så kan du maila mig (även om du har frågor). Kan självklart göra vissa tillägg i menyn eller med koder osv, mot en extra summa. Hoppas denna design kan få komma till nytta nu! :)
Permalink

Webshop-guiden // HenryKole.se @ 08:04:00, 2011-03-24 i "Webshop-guiden"



Henry Kole är en svensk webshop som grundades på idéen att göra åtråvärda skor i USA mer tillgängliga för svenskarna. Webshopen var den första svenska att kunna erbjuda skor från märkena Jeffrey Campbell och Senso Diffusion, och de har förutom dem märkena andra populära skomärken som Steve Madden, Ash, Sam Edelman och Luxury Rebel.

Vad kostar frakten?
Fri frakt! Även fri retur om du skickar tillbaka skorna inom 3 dagar ifall de inte passar.

Blir det någon tull?

Nej, Henry Kole är en svensk sida med lager i Sverige. De skickar även endast inom Sverige (du kan alltså inte shoppa från sidan om du inte är bosatt i Sverige).

Hur lång leveranstid har dem?
De behandlar din order och skickar iväg din order inom 48 timmar och sedan tar själva leveransen ca 1-2 arbetsdagar, så räkna med totalt ca 3 arbetsdagar.

Hur får jag mitt paket?
Du får en AVI till ditt närmaste utlämningsställe. Ett stort plus för att man kan få det som sms!

Hur betalar jag?
Henry Kole erbjuder ett par olika betalningsätt. Du kan välja att betala med kort direkt vid köpet, eller så kan du välja faktura från Klarna: Antingen vanlig faktura med betalningsvillkor på 14 dagar eller så kan du välja Klarna Konto då du kan delbetala med faktura.

Har du fler frågor angående Henry Kole så kan du ställa dem bland kommentarerna! Fler webshop-guider finns här.
>> Gå till HenryKole.se här!

P.S. Alla sidor i min Webshop-guide är sidor som jag själv har handlat ifrån, jag rekomenderar endast sidor som jag har bra erfarenhet av. Det är därför jag inte gjort några guider om en del sidor ni efterfrågat, det kan hända att de kommer upp om jag handlar från dem i framtiden.
Permalink

Miss Sale @ 12:35:10, 2011-03-23 i "Shoppingtips/Inspiration"



Nu har min nya favorit Miss Selfridge dragit igång sin rea med upp till 50%! Man kan fynda en massa fint, plaggen ovan har jag suktat efter innan och nu är de alla sänkta ordentligt... Vill du spana in rean så ska du klicka här.

P.S. Har flyttat min Converse-auktion till Tradera, här hittar du den.
Permalink

Passa på att fynda... @ 14:18:16, 2011-03-22 i "Shoppingtips/Inspiration"



Nu kör favorit webshopen ännu en gång 20% rabatt på ett gäng utvalda varor fram till och med den 1 April. Den ombloggade kuvertväskan i rosa och gult är en utav dem, som du nu kan fynda för 185 kronor! Jag skulle gärna klicka hem en utav dem, men har otroligt svårt att bestämma mig för färg. Klicka dig in på ASOS här!
Permalink

Den perfekta röda skinnjackan @ 08:02:00, 2011-03-22 i "Shoppingtips/Inspiration"



Enda sedan jag såg den där bilden på Elin Kling i Acnes snygga röda skinnjacka (som jag hade med här) så har jag varit på jakt efter något liknande. Tyvärr är utbudet utav just röda skinnjackor lite tunt, men den här ovan från Zara är den absolut snyggaste jag hittat hitills (ganska perfekt faktiskt...)! Förra året la jag ut 2000 kronor på en cremevit skinnjacka, som jag helt ärligt inte vet ifall jag kommer att använda lika mycket i år. Därför har jag försökt att lova mig själv att bara lägga sådana pengar på svart från och med nu, som alltid funkar. Jag hade väldigt gärna ägt den här, men jag får helt enkelt leta vidare efter något billigare alternativ. Hittar ni något så hojta till! Jackan finns här.
Permalink

Ett riktigt shorts-kap! @ 19:44:17, 2011-03-21 i "Shoppat"



Jag tycker att shortsen ovan är riktigt snygga, jag älskar att de sitter lite "slappt" och att man kan vika upp de så att fickorna sticker ut. Det bästa med dem är priset: 15.75 euro kostar dem (ca 139 Sek). Vilket kap! Jag hade dock lite svårt att välja storlek, jag brukar vanligtvis ha 25 i tumstorlek men de var såklart slut. I shorts brukar jag dock få ta storlek 32 ibland, men 24 känns som om de kanske kan bli lite tight? Jag chansar på 26:or och hoppas de sitter bra, dessa känns de som om man kanske vill ha liiite lösa iallafall... Bara för de kommer jag väl drunkna i dem, haha. Juste, dem finns här!

P.S. Hur tar jag mig billigast från Stockholm till Göteborg över helgen? Har kollat både SJ och flyg men de är ju ett jäkla rån! Isådana här tillfällen känns de drygt att inte ha körkort!
Permalink

Miss shop a lot @ 08:02:00, 2011-03-21 i "Shoppat"



Hittade denna otroligt fina "tröja" igår, tänkte att den måååste jag ju bara klicka hem -BARA den. Men sen helt plötsligt dök denna blåa fransväska upp och de ser ju så fina ut tillsammans, så de blev båda två! 29 euro för tröjan och 25 euro för väskan och de kommer från Miss Selfridge. De har en himla massa fint inne just nu, detta är dock första gången jag beställer från sidan men när jag fått min leverans lovar jag en webshop-guide! Klicka dig dit här.
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...