Semester! @ 23:18:18, 2010-07-03 i "Allmänt"Foto av Mario Sierra för Elle Croatia

Nu ska jag packa klart det sista och ta en tupplur, tidigt imorgonbitti går flyget mot Grekland. Ni får ha en trevlig vecka, jag är tillbaka den 11 Juli! :)

Permalink

Väskan som drar till sig varenda geting i hela landet @ 15:05:38, 2010-07-03 i "Shoppat"

Den här självlysande (nästan) tygväskan från Marc by Marc Jacobs blir helt perfekt att ha som handbagage imorgon, och även att använda som strandväska! Den är helt perfekt i storleken och man blir glad av den knalliga färgen, även om jag tror att jag måste köpa en till i en mer diskret färg till hösten. Hoppas de inte tar världens överpriser på dessa väskor när Marc by Marc Jacobs öppnar i Sverige inom kort (denna fick jag i present av min syster, inköpt på Marc by Marc Jacobs butik i Los Angeles).

Igår var jag på bio och såg Eclipse med söta Stephanie, jag har inte riktigt förstått hypen kring Twilight-filmerna förut men den här filmen var faktiskt riktigt bra (även om jag ville strypa alla tjejer som skrek hysteriskt så fort Jacob visades utan tröja...typ hela filmen).
Permalink

En guldgruva för billiga smycken! @ 17:28:01, 2010-07-02 i "Shoppingtips/Inspiration"Jag bara måste tipsa om smyckesaffären "Six"! Alla mina ringar på bilden ovan kommer därifrån och kostar bara mellan 50-70 kronor styck. De har smycken för alla stilar (och även andra accessoarer), alltid trendigt och till ett väldigt bra pris. Jag vet att affären finns i Farsta Centrum och i Skärholmen, men det verkar inte som om de har några andra butiker i Sverige än tyvärr (vad jag kan hitta på deras hemsida iallafall).

Var även inne i affären Bijou Brigitte för första gången idag, herregud jag trodde aldrig jag skulle kunna gå därifrån! Väldigt mycket fint hade dem :)
Permalink

I wanna be a billionaire... @ 23:34:15, 2010-07-01 i "Önskelistan"


Idag jobbade jag sista dagen och nu har jag äntligen semester i 2 veckor! På Söndag åker jag iväg till Grekland och jag letar som en tok efter en bikini, de är ju helt slut i storlekar överallt och inget duger enligt mig. Om man hade varit äckligt rik hade det varit så mycket enklare, kolla bara här på allt fint jag hittade hos Net a Porter!


Bilder Net a Porter, kollage av mig.

Precis sådant vill jag bära på stranden! Allt på bilden kommer från Net-a-porter.com och är svindyrt, men drömma kan man ju! :)
Permalink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...