Buenas noches Barcelona @ 00:19:44, 2010-10-19 i "Anna på äventyr"




Vilken lång dag det har varit! Klockan halv fem imorse lämnade jag mitt hem i Stockholm för att bege mig mot Barcelona. Jag överlevde såklart flygresan även denna gång, även om jag inte direkt njöt utav den (piloten skulle ju absolut ta några extra varv över vattnet innan vi väl landade). Idag har jag installerat mig i mitt nya hem för den kommande tiden, en jättefin lägenhet som har nära till metron. Ovan ser ni en del utav utsikten från balkongen, det är femte våningen och jag tycker det är as högt och får lite svindel när jag går ut. Det finns även en takterass med en utsikt som jag är väldigt fascinerad utav, man ser ALLT därifrån. Jag ska försöka komma ihåg att fota det imorgon så jag kan visa er!

Jag har även hunnit ta en runda på stan med min bästa bästis, jag gick nästan vilse inne på El Corte Inglés sminkavdelning (den stooora vid Plaza Catalunya), samt ännu en gång fascinerats utav den snygga H&M butiken som ligger på Avinguda Portal De l'Àngel (tror jag gatan heter...). Sedan har vi även ätit en grymt god middag och druckit Sangria! Tänkte lägga upp lite löpande inlägg med ställen jag gillar här, ska visa vilken restaurang vi åt på imorgon.

Imorgon ska jag åka till Diagonal Mar (stort köpcentrum) för att storhandla mat. Ska även leta efter ett par skor på Benetton som var slut i min storlek i stan, samt köpa onödiga saker på Primark. En fågel viskade även i mitt öra att det kan vara aktuellt att gå och se en Barca match på Onsdag! Ni får såklart följa med! Godnatt!
Kommentarer
Postat av: Mina

Skönt att resan gick bra!

Kanske urdum fråga men vad är anledningen till resan? Jobb? Plugg? Eller bra en skön, lång semester?

2010-10-19 @ 00:34:17
URL: http://minaskaflytta.blogg.se/
Postat av: Mina

Låter bra! Lycka till med det =)

2010-10-19 @ 00:45:43
URL: http://minaskaflytta.blogg.se/
Postat av: jenny

härligt!!!!! jätte fin utsikt :D

2010-10-19 @ 07:53:37
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: Katta Kvack

Skönt att höra att du är på plats och verkar trivas. Kramar

2010-10-19 @ 08:38:06
URL: http://kattakvack.se
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

åh underbart, mest av allt skulle jag nog se framemot Primark, det är väl världens mest onödiga, billiga men underbara affär!

2010-10-19 @ 09:24:14
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Fifi

Åh, Barcelona vill jag åka till nån gång!

Och Primark är ju himla kul att shoppa loss på!

2010-10-19 @ 17:53:08
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Anna

Gud vad roligt! Hoppas att allting går bra :) Ska du bo där själv eller har du en kompis med dig? Älskar att kolla på dina bilder ovan eftersom jag var i Barcelona i somras och kommer ihåg alla ställen du visar :)

2010-10-22 @ 16:55:05
URL: http://soockertoopp.blogg.se/

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...