Nytt från Vero Moda (årets överraskning?) @ 20:38:05, 2011-06-29 i "Shoppat"


Jag handlade lite nytt inne på Vero Moda häromdagen och det var faktiskt svårt att välja ut bara ett par plagg för det fanns massor utav fint! Kedjan där olika butiker tidigare ägts utav olika ägare har nu blivit en enda stark kedja (alltså ägs nu alla utav en och samma ägare) och de har bytt ut alla inköpare och kommer att satsa på en yngre målgrupp och en trendigare stil. Det märks redan i butikerna tycker jag och här är plaggen som fick följa med hem!



En sjukt söt knytblus för liten peng (159,95) som kommer vara hur fin som helst ihop med trähalsbandet (99,95) och ett par höga jeansshorts i en mörkblå eller svart färg!



Den här dåliga bilden gör inte den här fantastiskt fina tunika någon rättvisa alls! Den gula färgen ihop med det lite glansiga materialet kommer att bli sjuuuukt snyggt ihop med en brunbränd kropp och svarta smycken! Den kostar 179,95 och fanns även i fler färger.



Även om jag lider lite utav "kjol-fobi" så fick denna följa med hem, det känns som att det kan bli ett rätt bra vardagsplagg när man jobbar under sommaren och den var typ gratis (179,95). Kommer att bära den med en vit blus, trähalsbandet och kanske en solhatt! Och så får vi ju inte glömma  blusen här ovan, den är typ perfekt! Den vill jag bära med slitna jeansshorts, halsband med svarta fjädrar och kängor. Sitter fantastiskt fint på och har hur fina detaljer som helst, 299,95 kronor kostar den.

Vad tror ni? Kan det kanske bli så att Vero Moda är den budgetkedja (billigare än såhär blir det ju inte) som gör nästa "trendiga uppsving"?
Kommentarer
Postat av: jenny

Åh snyggt!

2011-06-29 @ 22:37:35
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: Sofia

Oj vad länge sedan jag satte foten i en Vero Moda butik. Kanske skulle göra det snart igen för att se vad som hänt, om det hänt något =)

2011-07-01 @ 10:50:37
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: www.alexandrastyle.se

FINT!



www.alexandrastyle.se

2011-07-01 @ 19:54:57
URL: http://www.alexandrastyle.se

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...