Tjusig! @ 22:25:22, 2011-06-07 i "Shoppingtips/Inspiration"



Jag hittade nyss denna pudding till topp inne på Gina Tricots hemsida och föll som en fura! Finns i fyra färger och jag kan inte bestämma mig om jag vill ha svart, vit eller brun. Jag skulle gärna bära denna ihop med höga och tighta jeansshorts, och ett halsband med stora och färgglada träpärlor! Finns här.

Fick förresten en superfin present idag, ska visa er snart!
Kommentarer
Postat av: Sofia

tänkte först att det var Topshop, men att det var GT var en trevlig överraskning! :)

2011-06-07 @ 23:34:22
URL: http://shirins.wordpress.com/
Postat av: Johanna

ÅH JAG VILL HA!

2011-06-08 @ 01:10:30
Postat av: Anonym

vet du om att shoppingandfashion.se kopierar dig totalt? spana in hennes blogg så ska du se...

2011-06-09 @ 23:51:47
Postat av: Anonym

Det är ju för fan Anna som härmar henne. Det är ju shoppingandfashion som tjänar pengar på sin blogg inte Anna eller hur? Sen vem har bloggat längst Anna eller shoppingfashion bloggen? Det är ju uppenbart att det är Anna som är the copycat i detta fallet.

2011-06-10 @ 21:12:50
Postat av: Anna

Anonym Jag borde egentligen inte bry mig om din kommentar för du har så jävla fel så det finns inte. Men förövrigt så började jag med Photoshop och hemsidor när jag var 12 år gammal och startade min första blogg 2002. Dessutom så har jag aldrig nämnt ifall jag tjänar pengar på min blogg eller inte, jag tycker inte heller att det är ett bevis på att man är originell och kreativ eller inte. Men vill du verkligen veta så kan jag berätta att jag tjänar pengar på bloggen. Är det något du tycker att JAG har härmat henne så kan du ju kolla upp vem som publicerat vad först och så kan du även besöka min förra blogg om du vill gå längre bak i arkivet. Kan tilläggas att jag gör all min grafik själv, jag bildgooglar inte en tejpbit, kollegieblock eller liknande och använder inga osäkra bildsidor med grafik som folk snott från andra. Jag gör 99% själv av all grafik du kan se på denna blogg. Min starkaste sida är min kreativitet och min moral och originalitet. Jag är ingen copycat och kommer ALDRIG att vara heller, jag är tillräckligt bra som jag är själv utan att glida på andras räkmackor!

2011-06-11 @ 01:59:01
URL: http://annasbazaar.se
Postat av: Anonym

Du har själv skrivit att du laddar ner saker från nätet. I ett helt inlägg där du skrev om att folk kopierar dig. Där skrev du att du laddar ner sånt som man får använda. Du är väl lika mycket copycat du eftersom att alla dina block, post it lappar mm ser exakt likadana ut som sådana man kan ladda ner genom att googla. Tejpbitarna är faktiskt löjligt lika dem man får upp om man googlar på tape. Få härmar faktiskt du dom som gjort eller hur? Sen så tycker jag att detta inlägg inte på något sett är likt



det som shoppingfashion gjort. Hallå ni har bloggat om samma

Ttröja so what jag har sett säkert 20 andra som också bloggat om den! Hon tar ju inte dina grejjer, jag kollat igenom heela hennes blog och inte en enda skrivbok, tejp, mm är exakt likadana som dina. Att kopiera är att göra exakt likadant som någon annan. Och det gör ju inte hon!? Alla människor inspireras av saker. ALLA även du! Varför skulle inte hon vara orginell när hennes blogg faktiskt är otroligt bra och tydligen är omtyckt ?

2011-06-11 @ 09:56:29
Postat av: Anonym

åh, snälla anna, skriv hennes IP här!!! Jag ber dig! Från de 2 sista kommentarerna...jag antar att det e therese själv som har skrivit dem.



Så, therese, hur kommer det sig att du vet vad Anna har skrivit om eller inte, om du inte följer hennes blogg??? eftersom du skrev på din att du inte läser hennes, menar jag...och det e inte bara henne du kopierar, även Annawiis inlägg gillar du så mycket att de hamnar på din blogg sen, väldigt ofta, speciellt "dagens godbit". din blogg består bara av en massa snodda inlägg! o att du sen går runt o skryter om att du tjänar pengar på den är bara patetiskt!!! du är patetisk!!!

2011-06-11 @ 11:58:42
Postat av: Anonym

Ja Anna skriv gärna ut min ip adress så ska ni få se att den inte tillhör theres! Det här börjar likna vuxen mobbning! Om du Anna tycker att hon härmas varför säger du inte det till henne? Jag känner ingen av er men gillar båda blogarna. Den att hon skulle härma Annawii det är ju bara trams enligt theres blogg så umgicks dom senast igår. varför skulle hon härma en kompis? Läser du inga bloggar eller? Varenda jävla blogg skriver för fan om samma plagg. Då härmar alla bloggar varandra!

2011-06-11 @ 12:47:23
Postat av: Anna

Anonyma Okej vet ni vad, jag kan tyvärr inte ta någon av er seriöst då ni är anonyma och tycker att nu går ni för långt! Jag har ALDRIG sagt att hon härmar mig för att vi skriver om samma saker, i princip alla modebloggar bloggar ju faktiskt om samma plagg och trender, det är ju just det som gör det till trender och anledningen till att vissa varor flyger ur hyllorna.



Jag har sagt att jag använder gratis saker men jag kan räkna upp vilka på en sak: Det är penslar med paisleymönster samt polaroidbilder. Jag har ju aldrig sagt att någon HÄRMAT min tejpbit, herregud, en tejpbit är väl en tejpbit. Det har däremot hänt att jag fått en tejpbit jag tagit fram själv just för min blogg urklippt ur ett av mina kollage, där min text på den retuscherats bort och ersatts av något annat. DET är inte OK! Om någon bara "härmar" stilen på det jag gör så är det såklart tråkigt men ingenting man kan göra något åt. JAG har dock aldrig ens härmat någon, inte heller kopierat något för den delen.



Jag tror inte att denna kommentar kommer från tjejen som driver bloggen som blir anklagad här, jag är ganska säker på att hon skulle våga maila mig personligen om hon känner sig påhoppad bland mina kommentarer för hur seriös framstår man att vara om man inte ens vågar skriva sitt namn?



Nu får ni faktiskt lägga ner. Jag har min blogg just för att jag älskar att göra kollage och detta är något jag vill arbeta med i framtiden, jag har den alltså bara för min egna skull men att folk hittat den endå och gillar den gör min verkligen jätteglad! Jag blir däremot inte glad när det är en sådan här stämning bland kommentarerna. Vill ni veta något mer så kan ni faktiskt maila mig istället för att vara anonyma här. Gilla och läs bloggen, eller ogilla och läs inte. Jag blir såklart glad om ni gillar det jag gör för det jag gör kommer från hjärtat och ingen annanstans ifrån.

2011-06-11 @ 13:16:40
URL: http://annasbazaar.se
Postat av: jenny

Tjusiga!

2011-06-15 @ 17:44:30
URL: http://jjennnyys.blogg.se/

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...