Marni är H&Ms nästa gästdesigner @ 11:59:52, 2011-11-29 i "Mode & trender"



Nu är nyheten släppt om vem som blir nästa designer att göra ett samarbete med H&M och det blev ingen mindre än italienska märket Marni. Marni är känt för sina mönster och tryck så du kan räkna med en kollektion i sann Marni-anda.

Marnis grundare Consuelo Castiglioni berättar att hon ville skapa en Marni-garderob med nytolkningar av deras klassiska favoriter i material och tryck som är typiska för Marni. Hon berättar även att hon älskar mönster och att hon i kollektionen har blandat mönster och färger, till exempel moderna tribalmönster med Bauhaus-inspirerad grafik.

Kollektionen som lanseras i mars 2012 kommer att innehålla kläder, smycken, skor, väskor och sjalar. Vad tror ni om samarbetet? Jag personligen som en stor mönster-älskare tror att detta kan bli klockrent!
Källa: CHIC.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Anna! Har du sett att det finns en lite större modeblogg som älskar att härma dina tidningsuppslag? Tråkigt som fan att hon får ta åt sig kredd för något du skapat från början. Att frilägga bilder och härma någon annan är ju inte svårt någonstans... Sett att hon härmar en hel del från dig och två andra bloggare också... Blev särskilt pinsamt idag då hon också skrivit om detta sammarbete och gjort detta tidningsuppslag, kan inte bara vara jag som reagerat på detta men hon verkar inte vilja godkänna sådana kommentarer. Dessutom använder hon ditt grafiska formspråk när hon designar bla nyhetsbrev till företag, det borde du maila dem angående tycker jag, hon ska inte tjäna pengar på dina ideer och det är fel att företagen tror att de är HENNES form när det faktiskt är din. Keep up the good work!

2011-11-29 @ 19:18:05
Postat av: Julia

Ser verkligen fram emot det här samarbetet! xx

2011-11-30 @ 13:51:44
URL: http://amilo.blogg.se/

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...