Den senaste skönhetstrenden @ 21:44:00, 2011-10-06 i "Skönhet"



Ni vet när man blir riktigt hungrig och springer in på en snabbmatskedja för att man måste få i sig något fort? Det är så populärt eftersom att de finns överallt, det är billigt och går, just det, snabbt. Tänk er om man kunde springa in på närmsta McDonalds och få håret fixat lika snabbt och billigt? I USA (såklart) kan man.

Den nya trenden i USA är så kallade "blowdry bars". Kedjor som DryBar, Blow, och Blo finns på flera platser där du snabbt kan gå in för att endast få håret tvättat och perfekt fönat för 220 kr (35 dollar)! Du kan välja typ av föning från en meny och så finns det även olika tillval om håret behöver något extra.


Alla bilder kommer från respektive företags hemsida.

Efter att det gått så bra för dessa blowdry bars öppnas nu även en till kedja i USA, Blushington, som har samma koncept fast med smink! Även där kan du välja looks från en meny för 35 dollar, som tex den naturliga looken "Pure & Simple" eller varför inte ta en "Smoke & Mirrors" inför en utekväll? Även där finns tillval som tex plockning och färgning av ögonbryn.

Flera utav dessa "barer" erbjuder även något att dricka till kunderna och en smörgås under lunchtid. Jag tycker att detta är ett fantastiskt koncept och hoppas verkligen att detta sprider sig till Sverige snarast! Annars öppnar jag en egen. Klicka dig in på deras hemsidor och kolla runt lite på bilder och på menyerna så kommer du säkerligen bli lika förtjust som jag!

Skriv under bland kommentarerna om du också vill ha detta koncept i Sverige så får vi hålla tummarna för att någon grym hårstylist ser det ;)
Kommentarer
Postat av: Josefine

shit, det här är ju en sjuuukt bra idé!:O SNÄLLA kom till Sverige!

2011-10-06 @ 23:50:24
Postat av: Åsa

Hade varit lite ballt ja! :)

2011-10-06 @ 23:51:07
URL: http://asahellman.spotlife.se
Postat av: jenny

Åhh vad fiffigt, kom till Sverige tack!

2011-10-07 @ 11:08:47
URL: http://jjennnyys.blogg.se/

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...