Vårmånaderna enligt Chanel @ 13:59:48, 2011-10-19 i "Skönhet"



Chanel lyckas alltid med att hypa sina nagellack ordentligt och jag tror inte att vårens lack blir något undantag! Vårkollektionen består utav tre nagellack döpta efter vårmånaderna: "April", "May" och "June". Riktigt fina färger tycker jag och jag skulle gärna bära April redan nu! Maj och Juni är riktigt "tjejiga", just sådana färger som man bara kan bära upp på sommaren. Vad tycker ni?
Credd: Bilder hittade hos Lisen.
Kommentarer
Postat av: Emma Hå | shoes and beyond

Åh jag har letat efter just ett sådant bubbelgumsrosa lack i flera år! Och jag skulle inte alls ha något emot att ha det nu på hösten till en grå kofta och svarta byxor =)



//Emma Hå

2011-10-19 @ 16:38:56
URL: http://emmahas.se
Postat av: Julia SVARAR

Ser jättefina ut. Vill ha!



Jag har inte hunnit prova ännu men ska göra det ikväll. Det står ju på att det är iced tea men sen står det great hot på baksidan. Jag provar nog att värma mitt men om man ska spä ut det vet jag inte, haha! Jag lär nog märka det. Återkommer;)

2011-10-19 @ 17:15:57
URL: http://amilo.blogg.se/
Postat av: Sara

Bästa Anna, jag är så fantastiskt imponerad utav din talang för bild, färg och form! Brukar inte kommentera här men nu kan jag inte låta bli. Att kunna presentera en sådan här nyhet som lätt kan bli lite tråkig, på ett sådant fantastiskt snyggt och tilltalande sätt är verkligen grymt! Vem vill INTE ha dessa nagellack efter att ha sett detta inlägg!? Synd bara att många inspireras lite väl mycket, det finns bla en rätt "stor" modeblogg som verkar göra det lite på rutin (man kan säga att du har ett fan). Bla gillar hon nog dessa "tidningsuppslag" med enkla linjer och rosa markeringspenna lite extra mycket. Även din logga som du markerar dina inlägg med där ett ord är i grått, ett i svart och ett i chockrosa. Men det visste du nog redan! HURSOM, hoppas du fortsätter trots sådana dumheter, vi läsare är inte korkade och ser igenom vad som är äkta och inte, det kommer alltid fram i slutändan och jag älskar att du gör din egen grej! KRAM Sara, Stockholm.

2011-10-20 @ 23:05:02

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...