Beauty cravings @ 14:26:37, 2011-08-06 i "Skönhet"



Samtidigt som det ekar tomt på kontot kommer man alltid på att det finns tusen saker man bara måste ha. Särskilt om det tomma kontot infaller samtidigt som det helt plötsligt hoppar upp några finnar här och där från ingenstans, och hårets längd är påväg från "midjelångt" till "rumplångt" och med en touch utav "risbuske". Här är några produkter som jag gärna skulle köpa just nu!

Chanels nagellack från höstkollektionen: Jag misstänker att folk kommer att slåss om dessa när de släpps vecka 35!

Nattkräm från Kimberly Sayer of London: Jag har ju bloggat om denna tidigare. Indulge.se vad hände? Skulle inte ni få in denna i typ, Mars? Finns annars här för 270 kr.

GloMinerals gloProtective Liquid Foundation: Min syster har tipsat mig om denna, den ska tydligen vara väldigt täckande men samtidigt snäll mot huden med aloe vera, finns hos Accessora för 399 kr.

Moroccanoil: Antingen har de lyckats grymt bra med sin marknadsföring eftersom precis alla skriver om denna, eller så är den verkligen så bra som alla säger. Jag bara måste ju ha en flaska för att testa! Finns hos salonger och kostar ca 339 kr.

CLEAN: Jag har suktat efter Cleans parfym "Warm cotton" hur länge som helst nu. Men jag är för snål för att lägga pengar på en parfym. Hos eleven.se finns detta paket för 199 kr med 3 stycken miniversioner utav mina favoriter: Warm cotton, Fresh laundry och Cotton T-shirt!

REN Hydra-calm cleansing milk: Helt fantastiskt bra rengöringskräm som jag älskar! Fick en gratis flaska att testa förut, men känner tyvärr inte riktigt för att lägga ut 295 kronor på den just nu. Finns hos bla Eleven eller hos Doc Morris apotek. Rekommenderas varmt!

Black Up cream to powder foundation: Som jag också bloggat om hundra gånger förut. Grymt bra foundation som jag köpte på Sephora i Barcelona som tyvärr inte säljs i Sverige. Finns i USA, Spanien, Frankrike och England. Om någon snäll ska åka dit så har jag färg nr c03 (hehe försöka kan man ju). Kostar runt 35 euro.

Too Faced Lip injection: Helt enkelt världens bästa lipplumper. Den stora kostar 249 kr hos Eleven!
Kommentarer
Postat av: Nicki

älskar moroccanoil, tycker den är så himla bra för mitt hår som har lätt att bli torrt!



2011-08-07 @ 11:01:45
URL: http://niicki.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag har länge suktat efter att få prova Essies nagellack och blev ÖVERLYCKLIG när jag igår insåg att dom nu finns att köpa på KICKS!

2011-08-07 @ 13:05:52
URL: http://amilo.blogg.se/
Postat av: ida w

Ah, det grönskimrande nagellacket är helt fantastiskt! Men vad annars, det är ju ett chanel-lack och de är alltid fantastiska! :)

2011-08-07 @ 17:55:28
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: En liten bildblogg av Felicia Karlström

Åhh vart kan man köpa den Chanelnagellacket i Sverige? :) Vet du någon butik?

2011-08-07 @ 22:14:38
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Postat av: www.alexandrastyle.se

Mycket fint!



www.alexandrastyle.se

2011-08-11 @ 20:20:00
URL: http://www.alexandrastyle.se
Postat av: jenny

Vilka fina & bra saker! Jag skulle vilja en riktigt god & fin parfym just nu

2011-08-11 @ 22:13:02
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: mariana

metallic från chanel är bara have2have

2011-08-20 @ 00:53:01
URL: http://marianas.se

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...