Punkt SE @ 21:22:52, 2011-02-15 i "Allmänt"



Hej! Ni kommer från och med nu åt min blogg via adressen annasbazaar.se, kort och gott. Bloggen ligger kvar hos Blogg.se, men adressen är lite enklare. Puss!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har snot hela blogg konceptet från Tessan: http://shoppingandfashion.se/2010/04/



Sen sitter du o skriver att andra har snott det av dig...HM.....

2011-02-15 @ 23:29:12
Postat av: Emelie

Hejsan! Jag måste bara säga att jag verkligen älskar din blogg! Du är inspirerande och jag älskar dina collage! Du är helgrym!



Många kramar Emelie

2011-02-15 @ 23:31:59
URL: http://faceheaven.blogg.se/
Postat av: Anna

Anonym Jag måste för det första säga att det är tråkigt att du är anonym så jag inte kan svara dig personligen. Det ger ett intryck av att du inte riktigt vågar stå för din åsikt. Helt ärligt så förstår jag inte vad du menar? Vilket bloggkoncept? Bloggen du länkade till är en mode och shopping blogg och det är min med? Det jag gör här har jag gjort länge och om du kollar igenom min blogg så kan du se att jag gör min egna grej utav hela "modebloggskonceptet", jag har modebloggat sedan thestatement.blogg.se och lite i smyg därinnan.



Jag förstår inte vad du menar med att jag sagt att folk snott från mig? Det har väl ingen gjort och det har jag ju aldrig någonsin sagt? Källa? Det andra inlägget som du kommenterade på där jag skrivit om en copycat handlade ju faktiskt om att någon print-screenat och kopierat hela min design RAKT AV. Men jag har väl aldrig sagt att jag har ensamrätt på att driva en modeblogg? Dina kommentarer gör mig otroligt förvirrad och du får nog försöka ange lita konkreta exempel på vad jag gjort för fel om du vill att någon ska ta dig seriöst, för jag kan räkna upp hundratals mode och shoppingbloggar, men alla är unika och fina på sitt egna sätt.

2011-02-16 @ 00:07:39
URL: http://annasbazaar.se
Postat av: angie

Ja det gör jag, jag trivs jättebra och har träffat underbara människor! =) Det enda som är dumt är att det är sjukt dyrt här!



Haha ja jag har hört om det ;) Det är inte överdrivet men man ska ha otur om man råkar ut för det, så ska du hit bör du hitta annat än svenska föreningen! Själv bor jag ju i en trevlig lägenhet och jag skalar inte bananer! =) Jag har dock hört om andra som bokstavligt talat har kackerlackor överallt och får fånga in dem i muggar och liknande =/

2011-02-16 @ 04:46:11
URL: http://stylings.blogg.se/
Postat av: hanka

Yes, det är Götborg och vi har ingen snö nu för tillfället, har varit så i en vecka eller två nu :)

2011-02-16 @ 07:09:02
URL: http://angicja.blogg.se/
Postat av: matilda

men sweet så vill jag ha med! hur gör man? :P

2011-02-16 @ 11:02:13
URL: http://fashionbible.blogg.se/
Postat av: Anonym

dina collage e gjorda precis som hennes. och hon har gjord dem långt innan du började...kollar man igenom båda bloggarna ser man tydligt att du har "kopierat" hennes idé. d e tydligt.

2011-02-18 @ 09:34:45
Postat av: Anna

Anonym Skämtar du eller? Den enda bloggen jag någonsin inspirerats av och strävat efter att bli lika bra som är den gamla sminkfavoriten Bjooti. Resten på min blogg är helt mina egna idéer, jag varken läser eller har härmat bloggen du pratar om. Det kanske helt enkelt är dags att du frågar dig själv ordentligt, vad kom egentligen först, hönan eller ägget? Adios!

2011-02-18 @ 11:36:23
URL: http://annasbazaar.se

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...