Julklappstips 1: Till Pappa @ 06:45:00, 2011-11-30 i "Shoppingtips/Inspiration"



Tips på julklappar till Pappa? Ja ni, det verkar inte bara vara jag som tycker att han är svårast... Det är svårt att hitta julklappstips som fungerar till alla era pappor där ute, någons pappa har kanske redan hunnit bli morfar sjuttioelva gånger och älskar fågelskådning medans någon annans pappa är 42 och har fotbollskvällar med "grabbarna" varje fredag. Kvinnor har ofta intressen man kan komma billigt undan med som kläder, smycken och skor (för att generalisera lite). Min pappa älskar kameror och dyra objektiv, videoredigering och annat svindyrt. Inte konstigt att det är svårt att känna sig nöjd med hans present, kalsonger är ju tråkigt!

Här har jag plockat fram ett par tips på saker som kanske fungerar bra ihop med just din Pappas hobby, och som lätt går att göra personligt även om det inte kostar skjortan (typ vuxenlivets teckning)! Det här inlägget är löjligt långt, men detta på grund av att det innehåller mer inspiration än konkreta tips på produkter!



1. USB-minne. Älskar din Pappa allt som har med datorer att göra och drunknar i USB-minnen? Ge honom ett riktigt personligt! Du kan tex köpa "klistermärks-papper" och skriva ut foton på, och klistra på ett enkelt USB. Eller köp ett i silver och låta någon kunnig gravera in hans namn. Ha lite fantasi! Eller, så beställer du detta från USA. Du skickar in bilder på fadern din så gör de en skulptur av honom i USB-form. Coolt! Kostar ca 590 kronor. Länk: 1minime.com.

2. Personlig almanacka. Du väljer framsida samt bilder innuti. Här kan du anpassa efter pappas intressen: Barca-tema, bilder på barnen, favoritartister eller fina foton han själv tagit kanske? Du kan även köpa presentkort och låta honom göra det själv, men det känns mycket mer personligt och klockrent om du lagt ner tid på den! Kostar från 249 kronor. Länk: Tryckdig.se.

3. Presentkort på fotoframkallning. Om din pappa, som min, älskar att fotografera så skulle ju ett svindyrt objektiv till systemkameran göra honom glad. Men ja, svindyrt är det ju. Köp ett presentkort på fotoframkallning åt honom så kan hans bilder få komma ut ur datorn för en gångs skull, kanske blir det en kalender, en väggdekoration eller en mugg? Från 200 kronor. Länk: Smartphoto.se.

4. Biljetten. Vill du inte köpa "Jag är Zlatan" som resten av släkten till fotbollsgalna Pappa så kanske du kan ta med han på en fotbollsmatch istället? Har han kanske digitalbox så kan du även bjuda på en pay-per-view match och ordna fotbollskväll? Hos Ticnet hittar du garanterat en biljett till någon utav Pappas favoritlag inom någon sport eller kanske en konsert? Länk: Ticnet.se.

5. Tidningsprenumerationen. En klassiker som håller i upp till ett helt år. Välj en tidning som berör hans intressen (kanske sport, foto, fiske, trädgård?) eller kanske har han själv varit för snål för att få hem DN varje morgon? Länk: Tidningskungen.se.

Tipsa gärna om julklappar till Pappa bland kommentarerna, i år ska han slippa de där jäkla kalsongerna tycker jag!
Kommentarer
Postat av: Daniela

Vilka bra tips! Får man fråga vart du fått tag på den "röda lacken"?????? Googlat massor för att använda en sådan bild till en sak men hittar jack shit? Den här var ju så snygg! Är den från någon sida med gratis grafik eller har du betalat för den??? Svara plzz :)

2011-11-30 @ 10:56:40
Postat av: Anna

Daniella Hhihi tack jag får ta de som en komplimang eftersom jag gjort den själv, så den finns tyvärr inte att få tag på någonstans! :) Improviserade ihop den lite snabbt i Photoshop, kul att du gillar den!

2011-11-30 @ 11:08:26
URL: http://annasbazaar.se
Postat av: emelie

jag har faktiskt köpt en flaska fin whisky och "whisky-stenar" från coolstuff som man fryser in, så man slipper ha i is som spär ut whiskyn när dom smälter :) kul att ge honom något han inte unnar sig själv :)

2011-11-30 @ 11:31:02
URL: http://intheheart.blogg.se/
Postat av: Jenny - Vinn presentkort hos Meinto värde 500 kr

Jag köpte två Hälge böcker och tjocka strumpor idag hihi ;) Och en micro som är till både han & mamma!

2011-11-30 @ 19:14:19
URL: http://jjennnyys.blogg.se/

Namn:

Kom ihåg mig?

Mail:


Hemsida/blogg:






P.S. Kommentarer med spam eller stötande kommentarer godkännes ej.
Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...